Skip to main content

Συνταξιούχος κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 8χρονου

Προφυλακίστηκε με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα στη Λάρισα ένας 70χρονος συνταξιούχος ο οποίας κατηγορείται ότι ασέλγησε σε βάρος ενός 8χρονου αγοριού.
Προφυλακίστηκε με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα στη Λάρισα ένας 70χρονος συνταξιούχος ο οποίας κατηγορείται ότι ασέλγησε σε βάρος ενός 8χρονου αγοριού. Το συμβάν έλαβε χώρα σε ορεινό χωριό της επαρχίας Αγιάς, τη Μ. Δευτέρα. Σύμφωνα με την καταγγελία των γονέων του 8χρονου στην αστυνομία, ο συνταξιούχος, που μένει σε γειτονικό σπίτι, παρέσυρε το μικρό στην οικία του προσφέροντάς του σοκολάτες και χρηματικό ποσό 5 ευρώ. Εκεί, υποχρέωσε το ανήλικο παιδί να γδυθεί και ασέλγησε σε βάρος του.

Το παιδί αποκάλυψε το περιστατικό στη μητέρα του και η οικογένεια κατέθεσε μήνυση κατά του 70χρονου, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από το χωριό. Ύστερα από επισταμένες έρευνες της αστυνομίας, ο συνταξιούχος εντοπίστηκε σε σπίτι συγγενικού του προσώπου, στη Λάρισα, όπου και συνελήφθη.  Μετά την απολογία του στον ανακριτή, αποφασίστηκε η προσωρινή κράτηση του. Το συμβάν έχει προκαλέσει σάλο στην τοπική κοινωνία της επαρχίας Αγιάς.