Skip to main content

Συνολικά 7.000 επισκέπτες στη 2η Γενική Έκθεση «Χαλκιδική 2010»

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η 2η Γενική Έκθεση «Χαλκιδική 2010», που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Χαλκιδικής από 8 έως 11 Ιουλίου 2010 στα Νέα Μουδανιά.
Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η 2η Γενική Έκθεση Χαλκιδική 2010, που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Χαλκιδικής το χρονικό διάστημα από 8 έως 11 Ιουλίου 2010 στα Νέα Μουδανιά. 

Ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος 1.600 τ.μ. με τη μορφή σύγχρονου λυόμενου εκθεσιακού κέντρου στο Δημοτικό Πάρκινγκ Μουδανιών φιλοξένησε 65 επιχειρήσεις από τους κλάδους του εμπορίου, της βιοτεχνίας, των υπηρεσιών και του τουρισμού, προωθώντας και προβάλλοντας με ξεχωριστό τρόπο τον πλούτο και την ποικιλία των προϊόντων και των υπηρεσιών τους, επιβεβαιώνοντας ότι η αγορά της Χαλκιδικής δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις αγορές άλλων μεγάλων πόλεων.

Οι επιχειρηματίες που συμμετείχαν έμειναν ευχαριστημένοι με την όλη διοργάνωση και την έκβαση της έκθεσης, καθώς ο αριθμός των εμπορικών επισκεπτών έφτασε τις 7.000 και οι επαφές που πραγματοποιήθηκαν ήταν ουσιαστικές.

Τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 9 Ιουλίου από τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Μακεδονίας – Θράκης κ. Χατζηκωνσταντίνου Γεώργιο, ενώ παρευρέθηκε και η Γενική Γραμματέας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κα Λιονή Μαρία.

Με πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου, την Κυριακή 11 Ιουλίου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μουδανιών «ΦΑΡΟΣ», παρουσίασε παραδοσιακούς χορούς, προβάλλοντας ακόμη ένα κομμάτι της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και μετά το τέλος της εκδήλωσης, απονεμήθηκαν από το Επιμελητήριο αναμνηστικά σε όλους τους συμμετέχοντες εκθέτες.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, κ. Γκιλής Γεώργιος, τόνισε ότι η Γενική Έκθεση φιλοδοξεί να αποτελέσει οικονομικό, κοινωνικό και πολιτιστικό γεγονός για την περιφέρεια και σε αυτό θα συμβάλλει ουσιαστικά η συμμετοχή όλων των επιχειρηματιών.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής του νομού κ. Γ. Βαγιωνάς, οι αντινομάρχες κκ Γ. Ιωάννης και Α. Διονύσης, νομαρχιακοί σύμβουλοι, δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι του νομού, πρόεδροι Επιμελητηρίων άλλων Νομών, μέλη του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, εκπρόσωποι φορέων και του επιχειρηματικού κόσμου της Χαλκιδικής καθώς και άλλων Νομών.