Skip to main content

Συνεχίζονται οι ειδικές αστυνομικές δράσεις στη Θεσσαλονίκη

Συντονισμένες αστυνομικές επιχειρήσεις το προηγούμενο τριήμερο στις περιοχές Πλατείας Ναυαρίνου – Ροτόντας πραγματοποίησε η Διεύθυνση Αστυνομίας Θεσσαλονίκης.

Συντονισμένες αστυνομικές επιχειρήσεις το προηγούμενο τριήμερο στις περιοχές Πλατείας Ναυαρίνου – Ροτόντας πραγματοποίησε η Διεύθυνση Αστυνομίας Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, ελέχθηκαν 109 άτομα, από τα οποία 79 ημεδαποί και 30 αλλοδαποί, καθώς και 2 οχήματα, ενώ προσήχθησαν 11 άτομα για έλεγχο των στοιχείων ταυτότητάς τους. Βεβαιώθηκαν 7 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και κατασχέθηκαν 7 μπόγοι με αθλητικά παπούτσια.

Επιπλέον, για την αντιμετώπιση του παραεμπορίου, συγκροτήθηκε μικτό κλιμάκιο αποτελούμενο από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης και προσωπικό της Δημοτικής Αστυνομίας, το οποίο πραγματοποίησε ελέγχους στις περιοχές Πλατείας Ναυαρίνου – Ροτόντας της Θεσσαλονίκης, κατά τη διάρκεια των οποίων:

  • Ελέγχθηκαν 117 άτομα, από τα οποία 87 ημεδαποί και 30 αλλοδαποί,
  • Προσήχθη ένα άτομο για έλεγχο των στοιχείων ταυτότητάς του,
  • Βεβαιώθηκε μια παράβαση για επαιτεία και
  • Κατασχέθηκαν 20 μπουκέτα λουλούδια.

Επίσης, κατά το τελευταίο 24ωρο από Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε διάφορες περιοχές της πόλης, κατά τους οποίους:

Συνελήφθησαν 25 άτομα και κατασχέθηκαν 58,41 γραμμάρια κάνναβης, 1.286 πακέτα τσιγάρα και το χρηματικό ποσό των 2.242 ευρώ.

Οι ειδικές αυτές δράσεις πραγματοποιούνται σε καθημερινή βάση, με στόχο την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παραεμπορίου, της μη νόμιμης μετανάστευσης, των ναρκωτικών και γενικότερα της εγκληματικότητας, προς βελτίωση της εικόνας του  Κέντρου της πόλης.