Skip to main content

Συνεχίζεται το ανθρωποκυνηγητό στη Κοζάνη

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες στην Κοζάνη για τον εντοπισμό των δραστών, που χθες άνοιξαν πυρ κατά δυο αστυνομικών που είχε ως αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό τους.
Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες στην Κοζάνη για τον εντοπισμό των δραστών, που χθες άνοιξαν πυρ κατά δυο αστυνομικών που είχε ως αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό τους. Οι δυο αστυνομικοί της ασφάλειας Κοζάνης πήραν σήμερα εξιτήριο από το νοσοκομείο. Τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης αναμένουν στην αστυνομία, προκειμένου να δουν αν το όπλο των δραστών έχει χρησιμοποιηθεί και σε άλλες επιθέσεις.  

Είκοσι επτά σφαίρες από πολεμικό τυφέκιο τύπου καλάσνικοφ, δέχθηκαν χθες οι δυο αστυνομικοί, οι οποίοι επιχείρησαν να ελέγχουν το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι δράστες, ενώ από την πλευρά τους οι αστυνομικοί απάντησαν με το υπηρεσιακό του περίστροφο τους ενός τέσσερις φορές.

Το περιστατικό διαδραματίστηκε χθες το απόγευμα στο 1ο χλμ Ενωτικής οδού ΔΔ. Κοίλων- Δ.Δ. Βατερού Δήμου Κοζάνης, όταν οι αστυνομικοί της ασφάλειας Κοζάνης εντόπισαν το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα, και προσπάθησαν να το προσεγγίσουν για να το ελέγξουν. Ο οδηγός δε συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα, καταδιώχτηκε από το περιπολικό όχημα και όταν ο οδηγός αυτού προσπάθησε να του κλείσει το δρόμο, ο συνοδηγός του καταδιωκόμενου οχήματος άνοιξε το παράθυρο και με το καλάσνικοφ, το οποίο είχε εντός του οχήματος, πυροβόλησε είκοσι εφτά φορές εναντίον των αστυνομικών, με αποτέλεσμα να τους τραυματίσει ελαφρά, στην αυχενική χώρα τον έναν και στον ώμο τον άλλο, ενώ το όχημα υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές.