Skip to main content

Συνεχίζεται η γιορτή του βιβλίου στη ΔΕΘ

Η Γιορτή του βιβλίου συνεχίζεται εντός των εγκαταστάσεων της ΔΕΘ στο περίπτερο 13 μετά από την επιθυμία του βιβλιόφιλου κοινού που επισκεπτόταν τον χώρο.
Η γιορτή του βιβλίου συνεχίζεται εντός των εγκαταστάσεων της ΔΕΘ στο περίπτερο 13 μετά από την επιθυμία του βιβλιόφιλου κοινού που επισκεπτόταν τον χώρο.
 
Η παράταση της λειτουργίας της «Γιορτής - Bazaar Bιβλίου» θα δώσει τη δυνατότητα σε όσους το δυνατόν περισσότερους να προμηθευτούν τα βιβλία τους σε πολύ χαμηλές τιμές.
 
Γονείς, παιδιά, εκπαιδευτικοί, μαθητές, φοιτητές αλλά και όλοι οι επισκέπτες των γύρω νομών της Βόρειας Ελλάδας θα έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν  βιβλία που ξεκινάνε από 0,50 λεπτά, 1, 2, 3 ευρώ.
 
Η προσέλευση του κόσμου μέχρι σήμερα υπήρξε πολύ ικανοποιητική και ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βορείου Ελλάδος εκτιμά ότι και τις επόμενες μέρες που θα λειτουργεί το Bazaar Βιβλίου, όλο και περισσότεροι ενδιαφερόμενοι που δεν πρόλαβαν να  επισκεφτούν τις ημέρες λειτουργίας της ΔΕΘ θα έρθουν στο περίπτερο 13.
 
Στη γιορτή-παζάρι βιβλίου που διοργανώνεται από τον Σύνδεσμο Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας συμμετέχουν πάνω από 200 εκδότες με χιλιάδες τίτλους βιβλίων όλων των κατηγοριών από όλη την Ελλάδα και λειτουργεί καθημερινά από τις 11 το πρωί έως τις 9 το βράδυ  έως την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου. 
 
«Είμαστε βέβαιοι ότι και η  παράταση λειτουργίας της μεγάλης γιορτής του βιβλίου, που διοργανώνεται για  δεύτερη  συνεχή χρονιά θα έχει μεγάλη επιτυχία μια και υπάρχει μεγάλη μερίδα βιβλιόφιλων που επιθυμεί να επισκεφτεί το χώρο και μετά την λήξη της ΔΕΘ» επισημάινει ο Σύνδεσμος.