Skip to main content

Συνέχιση εργασιών στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως

Εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως στην Καλαμαριά θα πραγματοποιηθούν από την Τρίτη 24 μέχρι και την Τρίτη 31 Αυγούστου.
Σε εργασίες συντήρησης και βελτίωσης του οδοστρώματος της οδού Εθνικής Αντιστάσεως στην Καλαμαριά θα προχωρήσει η Διεύθυνση Ελέγχου Συντήρησης Έργων της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τρίτη 24 Αυγούστου 2010 μέχρι και την Τρίτη 31 Αυγούστου 2010.

Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 1 εκατ. ευρώ και οι εργασίες θα πραγματοποιούνται καθημερινά από τις 8 το πρωί ως τις 8 το βράδυ, σε συνεννόηση με το Β’ Τμήμα Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Οι εργασίες θα εκτελούνται στις δυο συνεχόμενες λωρίδες κυκλοφορίας και η κίνηση των οχημάτων θα γίνεται στις δυο ελεύθερες λωρίδες, με την κατάλληλη σήμανση.

Τα αστικά λεωφορεία που διέρχονται από την οδό Εθνικής Αντιστάσεως δε θα χρησιμοποιήσουν εναλλακτική διαδρομή, όμως σε όλη τη διάρκεια των εργασιών δε θα λειτουργούν οι στάσεις, στις οποίες θα βρίσκονται τα μηχανήματα των έργων. Η εξυπηρέτηση των επιβατών θα γίνεται μέσω προσωρινών στάσεων, σε ασφαλή απόσταση από τον τόπο εκτέλεσης των εργασιών και θα επιλέγονται από τους υπεύθυνους του ΟΑΣΘ και την Τροχαία.