Skip to main content

Συνέχεια στην κόντρα Ντόλιου - Ψωμιάδη

«Φαίνεται ότι έχουν τρελαθεί στο ΠΑΣΟΚ με την υποψηφιότητα Ψωμιάδη», είπε ο νομάρχης δίνοντας συνέχεια στην κόντρα του με τον υφυπουργό Εσωτερικών για το σχέδιο «Καλλικράτης».
Συνέχεια στην κόντρα του υφυπουργού Εσωτερικών και του νομάρχη Θεσσαλονίκης δίνει η απάντηση του Π. Ψωμιάδη για τα σχόλια του κ. Γ. Ντόλιου σχετικά με τις χθεσινές δηλώσεις του νομάρχη για τον «Καλλικράτη».

«Είναι ένα φωτογραφικό νομοσχέδιο, που έχει στοχοποιήσει εμένα προσωπικά, γιατί ορισμένοι δεν καταλαβαίνουν ότι η δική μου υποψηφιότητα είναι υπερκομματική. Φαίνεται ότι έχουν τρελαθεί στο ΠΑΣΟΚ με την υποψηφιότητα Ψωμιάδη, όπως πολύ εύστοχα δήλωσε ο υπερνομάρχης Δράμας-Καβάλας-Ξάνθης Κώστας Τάτσης», ανέφερε ο κ. Ψωμιάδης.

Ο νομάρχης Θεσσαλονίκης υπενθυμίζει στον κ. Ντόλιο ότι από την πρώτη στιγμή στήριξε «όσο κανείς άλλος τον «Καλλικράτη» και αυτό που τόλμησαν ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Γιάννης Ραγκούσης», αλλά δεν έλαβε τις διευκρινίσεις που ζήτησε από τον υπουργό Γ. Ραγκούση.

«Θα δώσω στον κ. Ντόλιο μία συμβουλή. Αν θέλει να αφήσει θετικό στίγμα στην πολιτική του διαδρομή, να ακούσει τώρα την κοινωνία. Αν μη τι άλλο, να ακούσει τους συντρόφους του στην αυτοδιοίκηση. Δηλαδή τους καθ’ ύλην αρμόδιους. Την ώρα που η Ελλάδα χρειάζεται ένα νέο όνειρο, με τέτοια κομματικά τερτίπια καίμε κάθε ελπίδα για την αναβάθμιση της αυτοδιοίκησης», κατέληξε ο κ. Ψωμιάδης.