Skip to main content

Συνελήφθη τσαντάκιας στην Κατερίνη

Στη φάκα πιάστηκε χθες το βράδυ, ένας 21χρονος, ο οποίος αφαίρεσε με τη βία την τσάντα μιας 23χρονης, ενώ νωρίτερα είχε αποπειραθεί να πράξει το ίδιο σε βάρος άλλης μιας γυναίκας.

Στη φάκα πιάστηκε χθες το βράδυ στην Κατερίνη, ένας 21χρονος, ο οποίος αφαίρεσε με τη βία την τσάντα μιας 23χρονης, ενώ νωρίτερα είχε αποπειραθεί να πράξει το ίδιο σε βάρος άλλης μιας γυναίκας.

Συγκεκριμένα, ο δράστης οδηγώντας το Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, πλησίασε 48χρονη που κινούταν πεζή και αποπειράθηκε με την χρήση βίας να της αφαιρέσει την τσάντα της, πλην όμως αυτή αντιστάθηκε και αυτός εγκατέλειψε την προσπάθειά του.

Ακολούθως, ο 21χρονος πλησίασε μία 23χρονη που κινούταν πεζή και με την χρήση σωματικής βίας της αφαίρεσε την τσάντα της που περιείχε χρηματικό ποσό και διάφορα προσωπικά της αντικείμενα.

Άμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομική αρχή, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 21χρονου, που ομολόγησε τις πράξεις του. Το όχημα κατασχέθηκε. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.