Skip to main content

Συνελήφθη διαρρήκτης στη Θεσσαλονίκη

Συνελήφθη στην περιοχή του Δενδροποτάμου 43χρονος ο οποίος νωρίτερα μαζί με συνεργό διέρρηξαν αυτοκίνητο στον Εύοσμο.

Συνελήφθη χθες στην περιοχή του Δενδροποτάμου, από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά της Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, 43χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για “διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής”.

Συγκεκριμένα, ο συλληφθείς μαζί με συνεργό του, ο οποίος και αναζητείται, νωρίτερα την ίδια ημέρα, στον Εύοσμο, διέρρηξαν ΙΧΦ αυτοκίνητο, απ’ όπου αφαίρεσαν τσάντα που περιείχε μεγάλο χρηματικό ποσό, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα.

Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι ο 43χρονος, αρχές Ιανουαρίου 2012, διέρρηξε διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη, απ’ όπου αφαίρεσε ικανό χρηματικό ποσό και μία κάρτα ανάληψης μετρητών, την οποία και χρησιμοποίησε αναλαμβάνοντας επιπλέον χρήματα. Το ίδιο άτομο, στις αρχές Αυγούστου του τρέχοντος έτους, αφού διέρρηξε ΙΧΕ αυτοκίνητο στην περιοχή Ταγαράδων Θεσσαλονίκης, αφαίρεσε από το εσωτερικό του διάφορα έγγραφα και προσωπικά αντικείμενα του ιδιοκτήτη σημαντικής χρηματικής αξίας.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.