Skip to main content

Συνέλαβαν 36 άτομα σε 24 ώρες

Σε 36 συλλήψεις μέσα σε ένα 24ωρο προχώρησαν άντρες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο των καθημερινών αστυνομικών δράσεων και στοχευμένων ελέγχων.

Σε 36 συλλήψεις μέσα σε ένα 24ωρο προχώρησαν άντρες από τις Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο των καθημερινών αστυνομικών δράσεων και στοχευμένων ελέγχων.  Συγκεκριμένα, κατά το προηγούμενο 24ωρο:

  • ελέγχθηκαν 1.981 άτομα,
  • συνελήφθησαν 36 άτομα,
  • βεβαιώθηκαν 98 παραβάσεις, για λόγους πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων, ασφάλειας πεζών και οδηγών και διευκόλυνσης της κυκλοφορίας
  • βεβαιώθηκαν 56 παραβάσεις διαφόρων νόμων, όπως του νόμου περί ναρκωτικών, παραβάσεις του Π. Κ., υγειονομικών διατάξεων, περί ηθών, τυχερών παιγνίων, περί αλλοδαπών κτλ.

Επίσης, την ίδια ημέρα, το Κέντρο Επιχειρήσεων της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης, το γνωστό “100’’, δέχθηκε 2.247 τηλεφωνικές κλήσεις από πολίτες, ενώ πληρώματα περιπολικών και πεζές περιπολίες επελήφθησαν σε 440 περιστατικά αστυνομικού ενδιαφέροντος.

Εν τω  μεταξύ, στα χέρια της αστυνομίας πιάστηκε μια 35χρονη, η οποία μπήκε ανενόχλητη μέσα σε δωμάτιο ασθενή σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και του αφαίρεσε ένα κινητό τηλέφωνο. Η δράστιδα συνελήφθη χθες το μεσημέρι, μετά από καταγγελία. Στην κατοχή της 35χρονης εντοπίστηκε το κινητό τηλέφωνο, το οποίο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Λίγες ώρες αργότερα, θύμα τσαντάκια έπεσε χθες λίγο μετά τα μεσάνυχτα μια 38χρονη αλλοδαπή, ενώ κινούνταν στην περιοχή του Κορδελιού. Ένα άγνωστο άτομο που επέβαινε σε δίκυκλο, πλησίασε τη 38χρονη πεζή και με τη χρήση σωματικής βίας αφαίρεσε την τσάντα της, οι οποία περιείχε μικρό χρηματικό ποσό, ένα κινητό τηλέφωνο και προσωπικά έγγραφα της παθούσας.