Skip to main content

Συνεδριάζουν οι Τομεάρχες της ΝΔ υπό τον Αντώνη Σαμαρά

Υπό την προεδρία του Αντώνη Σαμαρά πραγματοποιείται σήμερα, Τρίτη, η σύσκεψη των υπεύθυνων Τομέων Πολιτικής Ευθύνης της ΝΔ.
Υπό την προεδρία του Αντώνη Σαμαρά πραγματοποιείται σήμερα, Τρίτη, η σύσκεψη των υπεύθυνων Τομέων Πολιτικής Ευθύνης της ΝΔ. Στη διάρκεια της συνεδρίασης, ο πρόεδρος του κόμματος αναμένεται να δώσει τις βασικές κατευθύνσεις της αντιπολιτευτικής τακτικής της ΝΔ.

Οι αρμοδιότητες των στελεχών του κόμματος και οι κατευθυντήριες γραμμές της αντιπολιτευτικής τακτικής, σε θέματα όπως η οικονομία και η διοικητική μεταρρύθμιση, συζητήθηκαν και εχθές, Δευτέρα, στην πρώτη συνεδρίαση του Διαγραμματειακού Οργάνου της ΝΔ.

Ενδεικτικό του αντιπολιτευτικού στίγματος του Αντώνη Σαμαρά είναι η επιστολή προς τον υπουργό Εσωτερικών Γ.Ραγκούση, με την οποία ξεκαθάρισε ότι η ΝΔ θα θα καταψηφίσει το νομοσχέδιο για τους μετανάστες (με εξαίρεση την ψήφο στους ομογενείς).

Παράλληλα, η ΝΔ απορρίπτει το γερμανικό μοντέλο εκλογικού συστήματος, ασκεί έντονη κριτική στους χειρισμούς του Μ. Χρυσοχοΐδη στο ζήτημα της τρομοκρατίας, ενώ χαρακτηρίζει ανέτοιμη την κυβέρνηση να λάβει τα αναγκαία μέτρα για την οικονομία, κάνοντας λόγο για αυτοσχεδιασμούς.