Skip to main content

Συνάντηση Ζαγοράκη με Παπακωνσταντίνου

Σε συνάντηση που είχε σήμερα ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τον υπουργό Οικονομικών κατέθεσε πρόταση για την οριστική λύση του θέματος των χρεών του
Σε συνάντηση που είχε σήμερα ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τον υπουργό Οικονομικών κατέθεσε πρόταση για την οριστική λύση του θέματος των χρεών του "Δικέφαλου" προς το δημόσιο.

Με τον υπουργό Οικονομικών, Γιώργο Παπακωνσταντίνου, συναντήθηκε σήμερα ο Θόδωρος Ζαγοράκης, συνοδεία του Ηλία Βιολίδη, στο υπουργείο. Θέμα της συζήτησης μεταξύ των τριών ανδρών ήταν η εξεύρεση οριστικής λύσης του ζητήματος των χρεών του ΠΑΟΚ προς το δημόσιο, ένα ζήτημα που εκκρεμεί από την εποχή που στην προεδρία της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ ήταν ο Γιάννης Γούμενος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο νυν πρόεδρος του "Δικέφαλου" κατέθεσε την πρόταση του συλλόγου για να κλείσει διa παντός η υπόθεση. Οι "ασπρόμαυροι", όπως είναι γνωστό, έχουν διάθεση να καταβάλουν στο ελληνικό δημόσιο το πρωτογενές κεφάλαιο της οφειλής, όχι, όμως, και τα πρόστιμα.

Περισσότερες λεπτομέρειες γύρω από τη συνάντηση αναμένεται να γίνουν γνωστές μέσα στις επόμενες ώρες ή μέρες, καθώς, όπως είπε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο Ζαγοράκης, "την επόμενη εβδομάδα πρόκειται να ενημερώσουμε τον κόσμο του ΠΑΟΚ για τις επαφές που κάνουμε για το θέμα των χρεών με την κυβέρνηση, γιατί πρέπει κι οι οπαδοί μας να ξέρουν τι συμβαίνει".

Δεν αποκλείεται νέα συνάντηση με κυβερνητικά στελέχη να έχει η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη αυτές τις ημέρες, καθώς είναι και τα εγκαίνια της ΔΕΘ, οπότε όλα τα κυβερνητικά στελέχη -ειδικά τώρα, μετά τον πρόσφατο ανασχηματισμό- θα δώσουν το παρών.

Αμφίβολος για Τρίπολη ο "Σάλπι"

Οι εξετάσεις του βραχύσωμου επιθετικού του ΠΑΟΚ δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό και είναι πιθανό να αγωνιστεί ακόμη και στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης το Σάββατο.

Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη και το τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ, μετά τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε την Τετάρτη ο διεθνής επιθετικός. Όπως αποδείχτηκε, ο "Σάλπι" υπέστη απλή κάκωση κάτω από τα πλευρά, κάτι που σημαίνει ότι το πολύ να χάσει το εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Βέβαια, δεν αποκλείεται να δώσει κανονικά το παρών στο ματς με τους Αρκάδες, κάτι που θα φανεί τις επόμενες ημέρες. Σε περίπτωση που ο "Σάλπι" είχε κάτι πιο σοβαρό και με δεδομένη και την απουσία του Ζλάταν Μουσλίμοβιτς από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις (λόγω εγχείρησης στους κοιλιακούς), τότε ο Παύλος Δερμιτζάκης θα έπρεπε να πειραματιστεί σχετικά με τους παίκτες που θα έπαιρναν θέση στην επιθετική γραμμή της ομάδας.