Skip to main content

Συνάντηση Σαμαρά με Κυρ. Μητσοτάκη

Ολοκληρώθηκε σε άριστο κλίμα, όπως επισημαίνουν και οι δύο πλευρές, η συνάντηση του Κυρ. Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της ΝΔ- συνάντηση που έγινε λίγες μέρες μετά τη διαφοροποίηση του βουλευτή της ΝΔ από
Ολοκληρώθηκε σε άριστο κλίμα, όπως επισημαίνουν και οι δύο πλευρές, η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, στη Ρηγίλλης - συνάντηση που έγινε λίγες μέρες μετά τη διαφοροποίηση του βουλευτή της ΝΔ από τις δηλώσεις του πατέρα του, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, με τις οποίες είχε επιτεθεί στον Αντώνη Σαμαρά.

Και οι δύο πλευρές, δηλώνουν πως το μόνο θέμα που συζητήθηκε ήταν τα θέματα περιβάλλοντος, αρμοδιότητας του τομεάρχη της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, διαψεύδοντας παράλληλα πως συζητήθηκε οτιδήποτε άλλο.

Από τη Ρηγίλλης τονίζουν πως η συνάντηση αυτή εντάσσεται στις τοπικές συναντήσεις που έχει ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς με τους τομεάρχες, επισημαίνοντας πως η συνεργασία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι άριστη και αποδίδει τα μέγιστα.

Κύκλοι της ΝΔ, επισημαίνουν πως ο κ. Σαμαράς δεν θεωρεί είδηση μια συνάντηση με έναν τομεάρχη, καθώς κάτι τέτοιο είναι συνήθης πρακτική.

Σύμφωνα πάντως με δύο συνεργάτες του κ. Σαμαρά, ο πρόεδρος της ΝΔ, εξέφρασε την ευαρέσκειά του για τη στάση που κράτησε ο κ. Κυρ. Μητσοτάκης στην επίθεση που εξαπέλυσε ο πατέρας του προς το πρόσωπο του αρχηγού της ΝΔ, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης φέρεται να επανέλαβε πως είναι βουλευτής της ΝΔ.