Skip to main content

Συνάντηση Παπανδρέου με Ελληνοαμερικανούς επιχειρηματίες

Συνάντηση εργασίας με Ελληνοαμερικανούς επιχειρηματίες σε ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης είχε ο πρωθυπουργός, με στόχο την προσέλκυση επενδύσεων.
Συνάντηση εργασίας με Ελληνοαμερικανούς επιχειρηματίες σε ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης είχε ο πρωθυπουργός, Γ. Παπανδρέου. Στη συνάντηση συμμετείχαν συγκεκριμένα επτά στελέχη του Επενδυτικού Συμβουλίου, με οικονομική, αλλά και πολιτική βαρύτητα σε επιχειρηματικούς και χρηματοπιστωτικούς κύκλους των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο κ. Παπανδρέου αναφέρθηκε στη «μεγάλη προσπάθεια» που καταβάλλει η κυβέρνηση για να αλλάξει το επενδυτικό τοπίο στη χώρα μας, δημιουργώντας ενθαρρυντικές προοπτικές στον τομέα της ανάπτυξης. Από την πλευρά τους, σχολιάζοντας το περιεχόμενο της συνάντησης οι επιχειρηματίες χαρακτήρισαν «εποικοδομητική και ενδιαφέρουσα» τη συζήτηση με τον Πρωθυπουργό.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο υπουργός Επικρατείας αρμόδιος για επενδύσεις κ. Χάρης Παμπούκης, ο υφυπουργός Οικονομικών κ. Φίλιππος Σαχινίδης και ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για θέματα Απόδημου Ελληνισμού, Δημήτρης Δόλλης.