Skip to main content

Συναντήσεις Γερουλάνου με τουριστικούς φορείς της Θάσου

Σειρά συναντήσεων με τους φορείς του τουρισμού της Θάσου προκειμένου να ενημερωθεί, αλλά και να τους ενημερώσει για τις πρωτοβουλίες του υπουργείου για την ανάπτυξη του τουρισμού, είχε το Σάββατο ο υπ
Σειρά συναντήσεων με τους φορείς του τουρισμού της Θάσου προκειμένου να ενημερωθεί, αλλά και να τους ενημερώσει για τις πρωτοβουλίες του υπουργείου για την ανάπτυξη του τουρισμού, είχε το Σάββατο ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλος Γερουλάνος.

Ο κ. Γερουλάνος έκανε εκτενή αναφορά στη σημασία που αποδίδει το Υπουργείο στις νέες αναδυόμενες αγορές, την Ινδία, την Κίνα και τη Ρωσία, με την τελευταία να σημειώνει σημαντική άνοδο των αφίξεων προς την Ελλάδα.

Απευθυνόμενος στους φορείς του τουρισμού της Θάσου τούς επεσήμανε την ανάγκη η περιοχή να δώσει σαφές στίγμα πέραν του μοντέλου «ήλιος και θάλασσα» και προς την κατεύθυνση αυτή η παρουσία της στην ιστοσελίδα www.visitgreece.gr θα της δώσει ένα περεταίρω πλεονέκτημα.

Απο την πλευρά τους, οι φορείς της Θάσου ζήτησαν ξεχωριστή συμμετοχή στις εκθέσεις τουρισμού, να δημιουργηθεί ειδικό διαφημιστικό έντυπο για την περιοχή, όπως επίσης και να ενισχυθεί ο εισερχόμενος τουρισμός από την Τουρκία.

Νωρίτερα ο κ. Γερουλάνος εγκαινίασε το Αρχαιολογικό Μουσείο της Θάσου, σημειώνοντας ότι το Μουσείο αυτό μπορεί να αποτελέσει πόλο έλξης για ολόκληρη τον κόσμο και να βοηθήσει τη Θάσο να δώσει το στίγμα της σε ολόκληρο τον κόσμο.