Skip to main content

Συναγερμός στο πράσινο στρατόπεδο

Αναβρασμός επικρατεί στα πράσινα στελέχη στη Θεσσαλονίκη, από την κωλυσιεργία που παρουσιάζει το ΠΑΣΟΚ σχετικά με τις διαδικασίες για την επιλογή των υποψηφίων στις επερχόμενες εκλογές. Επαφές με στελ
Αναβρασμός επικρατεί στα πράσινα στελέχη στη Θεσσαλονίκη, από την κωλυσιεργία που παρουσιάζει το ΠΑΣΟΚ σχετικά με τις διαδικασίες για την επιλογή των υποψηφίων στις επερχόμενες εκλογές.

Τη Θεσσαλονίκη επισκέπτεται σήμερα ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Σωκράτης Ξυνίδης, ο οποίος θα έχει συσκέψεις με κομματικά και αυτοδιοικητικά στελέχη. Πληροφορίες θέλουν το κυβερνών κόμμα να κλείνει πριν τα μπάνια του λαού το θέμα με τις υποψηφιότητες που θα στηρίζει.

Υπενθυμίζεται ότι το προηγούμενο διάστημα δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης της Χρύσας Αράπογλου με επιστολή τους στον Σωκράτη Ξυνίδη και τον Θανάση Τσούρα εξέφραζαν την ανησυχία τους για την ακινησία που δείχνει το κόμμα αναφορικά με το υποψήφιο για το δήμο Θεσσαλονίκης.

Χαρακτηριστικό του αναβρασμού που επικρατεί στο πράσινο στρατόπεδο είναι και το τελεσίγραφο που έστειλε την προηγούμενη εβδομάδα ο γραμματέας της Νομαρχιακής Υπαίθρου Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ Παντελής Κουκουλεκίδης, ο οποίος μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό στη Θεσσαλονίκη κάλεσε την Ιπποκράτους να επιλέξει υποψήφιο περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας ως τον Δεκαπενταύγουστο.