Skip to main content

Σύλληψη λαθροδιακινητή στα Μάλγαρα

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός 37χρονου λαθροδιακινητή, ο οποίος στο αυτοκίνητό του μετέφερε έναντι αμοιβής τέσσερις αλλοδαπούς, εκ των οποίων ο ένας εισήλθε λαθραία στη χώρα.

Η αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Αγίου Αθανασίου Θεσσαλονίκης προχώρησαν στη σύλληψη ενός 37χρονου λαθροδιακινητή, ο οποίος στο ρυμουλκό αυτοκίνητο που οδηγούσε μετέφερε έναντι χρηματικής αμοιβής τέσσερις αλλοδαπούς, εκ των οποίων ο ένας εισήλθε λαθραία στη χώρα.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της προαναφερθείσας Υπηρεσίας, στο πλαίσιο ελέγχων, για τον εντοπισμό λαθροδιακινητών-λαθρομεταναστών, έλεγξαν στα διόδια των Μαλγάρων το φορτηγό του 37χρονου.

Κατά την έρευνα, διαπιστώθηκε ότι η μολιβδοσφραγίδα εμπορευμάτων του ρυμουλκού, που τοποθετήθηκε σε τελωνείο του εξωτερικού, είχε παραβιαστεί και εντός του ρυμουλκούμενου βρέθηκαν οι τέσσερις αλλοδαποί.

Σε βάρος του 37χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για «Μεταφορά-προώθηση λαθρομεταναστών στο εσωτερικό της χώρας» και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης. Σε βάρος του λαθρομετανάστη θα εφαρμοστεί το μέτρο της διοικητικής απέλασης.