Skip to main content

Σύλληψη Γερμανίδας για την τρομοκρατία

Στη σύλληψη μιας 27χρονης Γερμανίδας υπηκόου προχώρησε το απόγευμα η ΕΛ.ΑΣ, στο πλαίσιο της έρευνας που γίνεται για την υπόθεση των τεσσάρων καταζητούμενων από τη Θεσσαλονίκη που συνελήφθησαν χθες στη
Στη σύλληψη μιας 27χρονης Γερμανίδας υπηκόου προχώρησε το απόγευμα η ΕΛ.ΑΣ,  στο πλαίσιο της έρευνας που γίνεται για την υπόθεση των τεσσάρων καταζητούμενων από τη Θεσσαλονίκη που συνελήφθησαν, χθες, στην Αθήνα.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, η Γερμανίδα υπήκοος, η οποία έχει Έλληνα πατέρα και Γερμανίδα μητέρα, ζει τους τελευταίους επτά μήνες στην Αθήνα, ενώ πριν έμενε στη Θεσσαλονίκη.

Από τις παρακολουθήσεις της Αστυνομίας, προέκυψε ότι η 27χρονη είχε επαφές με τους τέσσερις συλληφθέντες. Η 27χρονη θα παραπεμφθεί στη Δικαιοσύνη - δεν διευκρινίζεται ωστόσο με ποια κατηγορία - ενώ ήδη έχει ξεκινήσει έρευνα στο σπίτι της, στην οδό Κιουταχείας στον Περισσό.

Εν τω μεταξύ, στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν οι τέσσερις νεαροί που συνελήφθησαν ως μέλη τρομοκρατικής οργάνωσης. Σε βάρος τους εκκρεμούν εντάλματα σύλληψης από τον 5ο ανακριτή Θεσσαλονίκης για βομβιστική ενέργεια σε κτίριο της ΔΕΗ στις 13 του περασμένου Οκτωβρίου.