Skip to main content

Συλλήψεις για μαστροπεία στη Θεσσαλονίκη

Στη σύλληψη ενός 45χρονου ημεδαπού και μιας 33χρονης αλλοδαπής, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για «Μαστροπεία», παράβαση Νόμου «περί Όπλων» και παράβαση του Νόμου «περί εκδιδομένων», π
Στη σύλληψη ενός 45χρονου ημεδαπού και μιας 33χρονης αλλοδαπής, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για «μαστροπεία», παράβαση Νόμου «περί Όπλων» και παράβαση του Νόμου «περί εκδιδομένων», προχώρησε το  Τμήμα Ηθών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, τις πρώτες πρωινές ώρες της 24-10-2010, αστυνομικοί, αξιοποιώντας σχετικές πληροφορίες που αφορούσαν την παράνομη έκδοση γυναικών, μετέβησαν σε κατάστημα-μπαρ, στο κέντρο της πόλης. Εκεί, κατόπιν αιφνιδιαστικού ελέγχου, διαπίστωσαν ότι ο 45χρονος, εργαζόμενος ως υπεύθυνος του καταστήματος, από κοινού με την αναζητούμενη 28χρονη ιδιοκτήτρια, δημιούργησαν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, όπου έναντι χρηματικού αντιτίμου, θαμώνες μπορούσαν να συνευρεθούν ερωτικά με παράνομα εκδιδόμενες γυναίκες.

Τη στιγμή της αστυνομικής έρευνας, στο κατάστημα βρισκόταν 33χρονη αλλοδαπή, η οποία συνελήφθη για παράβαση του Νόμου «περί εκδιδομένων»,  καθώς παρείχε ερωτικές υπηρεσίες χωρίς να είναι κάτοχος των απαιτούμενων αδειών και χωρίς να υποβάλλεται τακτικά στις απαραίτητες ιατρικές και εργαστηριακές εξετάσεις. Ακολούθησε έρευνα στο συγκεκριμένο μπαρ, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος και ένα ξύλινο ρόπαλο.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη της νεαρής ιδιοκτήτριας.