Skip to main content

Συλλήψεις για μαστροπεία σε Πέλλα και Πιερία

Σε τέσσερις συλλήψεις για μαστροπεία προχώρησε σήμερα το πρωί η αστυνομία σε Πέλλα και Πιερία.

Σε τέσσερις συλλήψεις για μαστροπεία προχώρησε σήμερα το πρωί η αστυνομία σε Πέλλα και Πιερία.

Αναλυτικότερα, στην Καλλίπολη Πέλλας συνελήφθησαν σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες, από αστυνομικούς Τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών, ένας 43χρονος και μία 38χρονη Ρουμάνα σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της μαστροπείας, της διευκόλυνσης ακολασίας άλλων και για φορολογικές παραβάσεις.

Ειδικότερα, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών, ότι ημεδαπός εντός καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος προάγει σε πορνεία εργαζόμενες γυναίκες, σχεδιάσθηκε επιχείρηση και συνελήφθησαν οι ανωτέρω δράστες.

Συγκεκριμένα, ο 43χρονος ως ιδιοκτήτης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος προήγαγε στην πορνεία την 38χρονη αλλοδαπή που εργαζόταν ως σερβιτόρα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός του καταστήματος, έναντι του χρηματικού ποσού των 60 ευρώ.

Επίσης, σε έλεγχο του καταστήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 215 ευρώ και ένα φύλλο χαρτιού με σημειώσεις χρημάτων και ποτών.

Παράλληλα, σήμερα το πρωί συνελήφθη στη Σκοτίνα Πιερίας ένας 69χρονος κατηγορούμενος για μαστροπεία.

Ειδικότερα, μετά από επιχείρηση της αστυνομίας συνελήφθη ο 69χρονος, διότι προήγαγε στην πορνεία την 36χρονη αλλοδαπή υπήκοο Ρουμανίας που εργαζόταν ως σερβιτόρα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός καταστήματος, έναντι του χρηματικού ποσού των 100 ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.