Skip to main content

Συλλήψεις για «φρουτάκια» στην Ανατ. Μακεδονία

Σε συλλήψεις υπευθύνων καφενείων – καφετεριών, που διατηρούν δίκτυα υπολογιστών για διεξαγωγή απαγορευμένων παιχνιδιών, προχώρησαν τις τελευταίες μέρες αστυνομικές αρχές των νομών Δράμας και Καβάλας.
Εντατικές επιχειρήσεις σε χώρους όπου λειτουργούν δίκτυα ηλεκτρονικών υπολογιστών για διεξαγωγή παράνομων παιχνιδιών (φρουτάκια) έχουν εξαπολύσει τις τελευταίες μέρες οι Αστυνομικές Διευθύνσεις Δράμας και Καβάλας, με αποτέλεσμα να συλληφθούν αρκετοί υπεύθυνοι καφενείων και καφετεριών.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Τετάρτης στη Δράμα συνελήφθη 40χρονη προσωρινά υπεύθυνη Ίντερνετ καφέ, διότι την ώρα του ελέγχου από την Αστυνομία εντοπίστηκε δίκτυο δεκαέξι Η/Υ, στους οποίους τέσσερις πελάτες έπαιζαν απαγορευμένα παιχνίδια. Οι άνδρες της Αστυν. Διεύθυνσης Δράμας κατέσχεσαν επτά υπολογιστές, καθώς και το ποσό των 1.350 ευρώ (ως προερχόμενο από τη διενέργεια του απαγορευμένου ηλεκτρονικού παιχνιδιού), ενώ αναζητείται ο ιδιοκτήτης του καταστήματος που απουσίαζε την ώρα εκείνη.

Παράλληλα, στο νομό Καβάλας και συγκεκριμένα στην Παραλία Οφρυνίου (Τούζλα), η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας διεξάγει το τελευταίο διάστημα σχεδόν καθημερινά εφόδους σε καφενεία και καφετέριες, συλλαμβάνοντας ιδιοκτήτες και υπευθύνους καταστημάτων όπου διεξάγονται παράνομα ηλεκτρονικά παιχνίδια και κατάσχοντας υπολογιστές και χρηματικά ποσά, που ανέρχονται σε αρκετές χιλιάδες ευρώ.