Skip to main content

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο ΔΣ της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης

Πρόεδρος της επιχείρησης ανέλαβε ο γεωλόγος, πανεπιστημιακός, Σταύρος Καλογερόπουλος και Διευθύνων Σύμβουλος ο μηχανολόγος μηχανικός και προϊστάμενος της Διεύθυνσης Βιομηχανίας της Νομαρχίας Θεσσαλονί
Συγκροτήθηκε σε σώμα το νεοεκλεγέν διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης (ΕΒΖ), το οποίο συνεδρίασε σήμερα για πρώτη φορά με τη νέα του σύνθεση. Καθήκοντα προέδρου της επιχείρησης ανέλαβε ο γεωλόγος, πανεπιστημιακός, Σταύρος Καλογερόπουλος, διευθύνοντος συμβούλου ο μηχανολόγος μηχανικός και προϊστάμενου της Διεύθυνσης Βιομηχανίας της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης Λάμπρος Χαραλάμπους και αντιπροέδρου ο τραπεζικός Πέτρος Γάτσος, ο οποίος προέρχεται από τους κόλπους της ATEBank.

Τέταρτο εκτελεστικό μέλος ορίστηκε ο αρχιτέκτονας Χρήστος Μωραλίδης. Τα μη εκτελεστικά μέλη στο δ.σ. είναι ο γεωπόνος Κωνσταντίνος Μπλιάτζος, ο αγρότης Γεώργιος Μάνος, η δικηγόρος Μαρία Τσακίρη, η αγρότισσα Φρειδερίκη Δημητριάδη, ο δασοπόνος Βασίλης Βουρδόγλου, ο γεωπόνος Κωνσταντίνος Ιατρόπουλος και ο οικονομολόγος Ανδρέας Κόντης.