Skip to main content

Συγκέντρωση ενημέρωσης στον Ηρακλή

Η τωρινή διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής προέρχεται από τον κόσμο και αυτή την εμπιστοσύνη δεν θέλουν να διαταράξουν στα γραφεία του συλλόγου. Έτσι, λοιπόν, αποφασίσθηκε σήμερα να ενημερωθεί ο κόσμος για τις

Η τωρινή διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής προέρχεται από τον κόσμο και αυτή την εμπιστοσύνη δεν θέλουν να διαταράξουν στα γραφεία του συλλόγου. Έτσι, λοιπόν, αποφασίσθηκε σήμερα να ενημερωθεί ο κόσμος για τις επαφές που έγιναν με τον Αντώνη Ρέμο, αλλά και για την ομάδα.


Η διοικούσα επιτροπή της ΠΑΕ Ηρακλής δεν ξεχνάει τη στήριξη που είχε όλο το προηγούμενο διάστημα στο θέμα της αδειοδότησης. Και όπως λένε στην Μίκρα, αν δεν υπήρχε αυτός ο ξεσηκωμός στους φιλάθλους της ομάδας, ίσως η ΠΑΕ να μην έπαιρνε ποτέ το πιστοποιητικό συμμετοχής στο Πρωτάθλημα.


Σύμφωνα με ανακοίνωση που έβγαλε η ΠΑΕ Ηρακλής, την Τετάρτη 14/7 και ώρα 20:00 οι άνθρωποι της ομάδας θα προχωρήσουν σε ανοικτή ενημέρωση του κόσμου του συλλόγου σχετικά με όλα τα τεκταινόμενα στην ποδοσφαιρική ομάδα. Πρώτο και βασικό θέμα θα είναι η συνάντηση που έγινε με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Αντώνη Ρέμο και τα όσα ζήτησε από τον πρόεδρο του συλλόγου Γιάννη Τάκη.


Στην ανακοίνωση αναφέρεται, μεταξύ άλλων, ότι... "το Δ.Σ. της ΠΑΕ απευθύνει ανοικτή πρόσκληση σε όλους τους Ηρακλειδείς να παραβρεθούν στη συγκέντρωση ενημέρωσης, προκειμένου να ενημερωθούν για όλα όσα έχουν να κάνουν με τον ποδοσφαιρικό ΗΡΑΚΛΗ, ο οποίος έχει την ανάγκη συμπαράστασής μας όσο ποτέ".