Skip to main content

Συγκεντρωμένα στη Δυτική Θεσσαλονίκη παραμένουν τα φορτηγά

Οι ιδιοκτήτες φορτηγών ΔΧ εξακολουθούν να διατηρούν σταθμευμένα τα οχήματά τους στα δυτικά της Θεσσαλονίκης, χωρίς ωστόσο να δημιουργούν προβλήματα στην κυκλοφορία.
Οι ιδιοκτήτες φορτηγών ΔΧ εξακολουθούν να διατηρούν σταθμευμένα τα οχήματά τους στα δυτικά της Θεσσαλονίκης, συνεχίζοντας τις κινητοποιήσεις τους, χωρίς ωστόσο να δημιουργούν προβλήματα στην κυκλοφορία.

Σύμφωνα με τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές υπάρχουν 135 φορτηγά στη διασταύρωση της Λαχαναγοράς, 75 οχήματα στη διασταύρωση Γέφυρας, στο δρόμο Θεσσαλονίκης-Βέροιας, 14 στο Δερβένι και 20 στην πύλη 16 του ΟΛΘ.

Aυξημένη είναι η παρουσία των αυτοκινητιστών στο λιμάνι, όπου τις προηγούμενες ημέρες δημιουργήθηκε ένταση, όταν ιδιωτική μεταφορική εταιρία επιχείρησε να παραλάβει εμπορεύματα. Από το πρωί, ωστόσο, επικρατεί ηρεμία. Το απόγευμα, οι αυτοκινητιστές στη Β. Ελλάδα θα συσκεφθούν για αποφασίσουν την περαιτέρω στάση τους.

Εξάλλου, δύο φορτηγά ΔΧ, τα οποία ήταν φορτωμένα με προϊόντα, δέχθηκαν επίθεση από αγνώστους, το Σάββατο στις 23:20, στην είσοδο της Νέας Εγνατίας, με κατεύθυνση προς τους Ευζώνους.

Από την επίθεση, ένας από τους οδηγούς τραυματίστηκε και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, ενώ προκλήθηκαν υλικές ζημιές στα φορτηγά. Τα φορτηγά μετέφεραν προϊόντα από τη Νάουσα, με τελικό προορισμό τη Γερμανία.