Skip to main content

Στροφή σε Ρέι για τα γκολπόστ του ο ΠΑΟΚ, επιβεβαιώνει ο Αργεντινός

Οι Αργεντινοί αναφέρουν πως ο ΠΑΟΚ θα αποκτήσει το 80% των δικαιωμάτων του Ρέι, ο οποίος θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών

Την ώρα που οι επιτελείς του ΠΑΟΚ φέρονταν να συζητούν με τερματοφύλακες από το Μεξικό (Οτσόα) και Σλοβακία (Παβλένκα), η μετεγγραφή φαίνεται να κλείνει από… Αργεντινή. Σύμφωνα με όσα γράφουν ΜΜΕ από τη Λατινική Αμερική, ο 26άχρονος (1.90) πορτιέρε Ροντρίγκο Ρέι της Γοδόι Κρουζ φέρεται να τα έχει βρει σε όλα με τους Θεσσαλονικείς και η μετακίνησή του στον «Δικέφαλο» θεωρείται τελειωμένη.

Οι Αργεντινοί αναφέρουν πως ο ΠΑΟΚ θα αποκτήσει το 80% των δικαιωμάτων του Ρέι, ο οποίος θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών (με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για αμοιβές που φτάνουν τις 500.000 ευρώ ετησίως).

Ο Ρέι, που συγκαταλέγεται ανάμεσα στους τρεις καλύτερους της χώρας του και μετρά 188 εκατοστά πάνω από τη γη, την τρέχουσα σεζόν κατέγραψε 21 συμμετοχές στο πρωτάθλημα Αργεντινής και έξι στο Λιμπερταδόρες.

Εάν όλα κυλήσουν ομαλά, δεν αποκλείεται μέχρι την Τρίτη, να «πέσουν» οι υπογραφές. Μάλιστα, σε συζητήσεις με δημοσιογράφους, ο Ρέι αποκάλυψε πως τα έχει βρει σε όλα με τους ανθρώπους του Δικεφάλου και πως υπάρχει προφορική συμφωνία.

Ωστόσο, από την πλευρά τους, οι «ασπρόμαυροι» επιβεβαιώνουν τις επαφές αλλά όχι και το τελικό deal, αφού, όπως λένε, υπάρχει ακόμη απόσταση στις οικονομικές παραμέτρους.