Skip to main content

Street Art Festival: Από σήμερα το πολιτιστικό φεστιβάλ της νεολαίας

Συναυλίες, graffiti, χορός και εκατοντάδες καλλιτέχνες επί σκηνής περιλαμβάνει το Street Art Festival (SAF), που θα πραγματοποιηθεί σήμερα και αύριο σ

Συναυλίες, graffiti, χορός και εκατοντάδες καλλιτέχνες επί σκηνής περιλαμβάνει το Street Art Festival (SAF), που θα πραγματοποιηθεί σήμερα και αύριο στη ΔΕΘ.

Πρόκειται για μια γιορτή νεολαίας, που διοργανώνει η ομάδα SAF με τη ΔΕΘ, ενώ την υποστήριξη του δίνει παράλληλα και ο  δήμος Θεσσαλονίκης. Στόχος της, είναι να προσελκύσει νέο κόσμο ώστε να καθιερωθεί ως το μεγαλύτερο φεστιβάλ στα Βαλκάνια.

Στο διήμερο αυτό καλλιτεχνικό πολυγεγονός θα παρουσιάζονται στους χώρους της ΔΕΘ από το πρωί (10.00) μέχρι το βράδυ (01.00) συναυλίες, street art εικαστικές παρεμβάσεις, graffiti, χορός, μουσικά εργαστήρια, από 200 καλλιτέχνες. Πάνω από 20 ώρες ζωντανής μουσικής με συγκροτήματα που θα εμφανιστούν για πρώτη φορά, πάνω από 40 καλλιτέχνες graffiti σε 100 τ.μ. τοίχου, σεμινάρια και workshops για κόμικς, animation, DJ Scratching, Skate, BMX, παρουσίαση του 3D pen, σεμινάρια χορού, βραβευμένες χορογραφίες στο πλαίσιο ενός live dance show, κ.α.