Skip to main content

Στραγγαλισμένη βρέθηκε η εξαφανισμένη 6χρονη - Κρατείται ο πατέρας

Οι αστυνομικοί εντόπισαν το άψυχο σώμα του 6χρονου κοριτσιού σε κάδο απορριμάτων - Τι ομολόγησε ο ίδιος ο πατέρας για την άτυχη Στέλλα.

Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση της 6χρονης Στυλιανής Εικοσπεντάκη που δηλώθηκε ως εξαφανισμένη από τον πατέρα της στο Αστυνομικό Τμήμα της Αγίας Βαρβάρας νωρίς το πρωί της Πέμπτης.

Μετά από εξονυχιστικές έρευνες με τη βοήθεια σκυλιών, οι αστυνομικοί ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με ένα αποτρόπαιο θέαμα, καθώς βρήκαν το άψυχο σώμα του 6χρονου κοριτσιού σε κάδο απορριμμάτων στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας, μόλις 150 μέτρα από το σπίτι που διέμενε η οικογένεια.

Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πατέρας αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Το Χαμόγελο του Παιδιού είχε εκδώσει συναγερμό Amber Alert για τον εντοπισμό της Στέλλας.

Το πρωί της Παρασκευής θα γίνει η νεκροτομή στο σώμα του άτυχου κοριτσιού, για να εξακριβωθούν τα αίτια θανάτου, αλλά σύμφωνα με τη μέχρι στιγμής κατάθεση του 61χρονου, φαίνεται πως την στραγγάλισε ο ίδιος και ύστερα πέταξε τη σορό στον κάδο απορριμάτων.

Στο σημείο πήγε ιατροδικαστής, που είδε τη σορό του παιδιού και τουλάχιστον εκ πρώτης όψεως το παιδί δεν φέρει τραύματα και τα αίτια θανάτου μοιάζουν να είναι ασφυκτικά. Θα ακολουθήσει αργότερα σήμερα και νεκροψία-νεκροτομή.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, τον κάδο τον υπέδειξε ο ίδιος ο πατέρας και όταν οι αστυνομικοί τον ρώτησαν πως έγινε, είπε πως μετά το μπάνιο που έκανε στο παιδί, εκείνο έκλαιγε ασταμάτητα, γιατί του έλειπε και η μητέρα του.

Σύμφωνα με τα όσα είπε, το πήρε αγκαλιά σφιχτά μέχρι που το παιδί έπαψε να αναπνέει και αυτό όλο το απέδωσε σε ατύχημα και στην κακιά στιγμή.

Καθώς ο δράστης, βρισκόταν σε παραλήρημα, μπορεί εμμέσως να ομολόγησε, οι Αρχές όμως είναι υποχρεωμένες να τον ανακρίνουν όλη νύχτα έως ότου ομολογήσει ευθαρσώς, η κατάθεσή του γίνει μία, χωρίς αντιφάσεις και διαφορετικές εκδοχές κάθε φορά, ώστε να μπορέσουν να σχηματίσουν την δικογραφία σε βάρος του.