Skip to main content

Στους αδερφούς Ανδρεάδη ένα κορυφαίο βραβείο στον χώρο του τουρισμού – Οι πρώτοι Έλληνες που το κατέκτησαν

«Είναι μια πολύ συγκινητική στιγμή για μας και μεγάλη τιμή», δήλωσε στη Voria.gr o Σταύρος Ανδρεάδης – Στο Βερολίνο η τελετή απονομής

Στους αδερφούς Σταύρο και Ανδρέα Ανδρεάδη, του Ομίλου Sani/Ikos της Χαλκιδικής, απονεμήθηκε το φετινό Lifetime Achievement, που αποτελεί μια κορυφαία διάκριση στον χώρο του τουρισμού.

Η τελετή της απονομής του βραβείου έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης στο Βερολίνο στο πλαίσιο του International Hospitality Investment Forum κι όπως δήλωσε στη Voria.gr ο κ. Σταύρος Ανδρεάδης, «αποτελεί ένα πολύ σημαντικό γεγονός για μας και για όσα έχουμε προσφέρει στον τουρισμό».

Το βραβείο αυτό έχουν πάρει κορυφαίες προσωπικότητες στον τουρισμό, πρωτοπόροι και καινοτόμοι στον τομέα αυτού μεταξύ των οπίων και ο Χίλτον, γεγονός που του προσδίδει επιπλέον αξία.

«Είμαστε οι πρώτοι Έλληνες στους οποίους απονέμεται αυτό το βραβείο και αυτός είναι ένας επιπλέον λόγος για να είμαστε συγκινημένοι», μας είπε ο κ. Σταύρος Ανδρεάδης, ευχόμενος και άλλοι Έλληνες στο μέλλον να καταφέρουν να αποσπάσουν τη διάκριση αυτή για την προσφορά τους στον τουρισμό.

Οι αδερφοί Ανδρεάδη ανέφεραν ότι η ιστορία του Sani/Ikos είναι το αποτέλεσμα μιας ζωής αφοσίωσης, ομαδικής εργασίας και πάθους για φιλοξενία. Με την ίδρυση του Sani Resort πριν από 50 χρόνια, ακολουθούμενη από την πρωτοποριακή ιδέα των Ikos Resorts, η οικογενειακή  επιχείρηση έχει αναπτυχθεί σε διάφορους σημαντικούς προορισμούς σε όλη τη Μεσόγειο, καλωσορίζοντας τους επισκέπτες για μια ευχάριστη εμπειρία και άψογη εξυπηρέτηση από καρδιάς.

Η τελετή απονομής έγινε στη διάρκεια της λήξης των εργασιών του International Hotel Investment Forum, το οποίο είναι αναγνωρισμένο ως ο κορυφαίος τόπος συνάντησης για την τουριστική επενδυτική βιομηχανία.

Τo τριήμερo συνέδριο συγκέντρωσε στο Βερολίνο περισσότερα από 2.500 ανώτερα στελέχη, από περισσότερες από 80 χώρες. Πρόκειται για επενδυτές, στελέχη επιχειρήσεων και επιχειρηματίες του κλάδου, όπως εκπρόσωποι από ξενοδοχεία, επενδυτικά funds, τράπεζες, developers, real estate κα.

Οι συμμετέχοντας πραγματοποίησαν συναντήσεις, αξιολόγησαν επενδυτικές ευκαιρίες και πέτυχαν σημαντικές συνεργασίες και οι εργασίες ολοκληρώθηκαν σήμερα με την απονομή του βραβείου στους αδερφούς Ανδρεάδη.