Skip to main content

Στόχος η κατασκευή νέων εγκαταστάσεων

Τα τμήματα υποδομής αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο για κάθε σύλλογο. Οι ακαδημίες για τις ποδοσφαιρικές ομάδες γίνονται πολλές φορές αιμοδότες των επαγγελματικών τμημάτων αν κι αυτό έχει εκλείψει σε κ

Ο Άρης κάνει φέτος μια νέα αρχή και σ΄ αυτόν τον τομέα. Ένας νέος άνθρωπος, ο Τάσος Ορφανίδης ανέλαβε τα τμήματα υποδομής θέλοντας να δώσει μια νέα διάσταση αναγεννώντας ουσιαστικά αυτό το κομμάτι του κιτρινόμαυρου συλλόγου.
Στην προσπάθειά του αυτή ως υπεύθυνος έχει συμπαραστάτη έναν εμπειρότατο προπονητή, παλιά μεγάλη δόξα του Άρη τον Γιώργο Σεμερτζίδη, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα που σύνδεσε όσο λίγους τ΄ όνομά του μ΄ αυτήν.

Ο Τάσος Ορφανίδης μίλησε στην Voria.gr και δεν έκρυψε το μεγάλο στόχο που δεν είναι άλλος από την κατασκευή ενός αθλητικού κέντρου το οποίο θα στεγάσει τις υποδομές της ομάδας.
«Βρισκόμαστε ήδη στην διαδικασία επαφών και συζητήσεων για το συγκεκριμένο θέμα. Όλοι στον σύλλογο θεωρούμε πως είναι από τα σημαντικότερα πράγματα που πρέπει να ασχοληθούμε» τόνισε ο παράγοντας του Άρη.

«Ο Άρης πρέπει να αποκτήσει το δικό του προπονητικό κέντρο και να πάψει να ματώνει οικονομικά γυρνώντας από περιοχή σε περιοχή δαπανώντας χιλιάδες ευρώ για προπονήσεις. Είναι ένας στόχος τον οποίο επεξεργαζόμαστε, υπάρχουν προτάσεις σκέψεις και συζητήσεις. Σύντομα θα έχουμε να πούμε πολλά περισσότερα για το συγκεκριμένο κομμάτι που θεωρούμε πολύ σημαντικό για το μέλλον των ακαδημιών».

Ο ρόλος των ανθρώπων αυτών δεν είναι μόνο η εκμάθηση των μυστικών του αθλήματος στους εκκολαπτόμενους αθλητές. Κυρίως είναι παιδαγωγικός, πράγμα που μεγαλώνει ασφαλώς την ευθύνη.

«Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς οι οποίοι μας εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους. Ο ρόλος μας είναι διπλός και χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια απ όλους. Έχουμε κοντά μας, δίπλα, την διοίκηση της ΠΑΕ η οποία μας παρέχει όλα τα μέσα για να αποδώσουμε έργο. Μεγάλο και σημαντικό ρόλο παίζουν και οι προπονητές. Αυτοί, όπως κι εμείς έχουμε μια ακόμα υποχρέωση να συμβάλουμε και στην διαπαιδαγώγηση των παιδιών που έρχονται σε μας από πολύ μικρές ηλικίες. Ελπίζουμε μέσα από την δουλεία μας να προκύψουν τα επόμενα χρόνια νέα ταλέντα που θα επανδρώσουν τις μεγαλύτερες ομάδες και φυσικά την επαγγελματική. Ο Άρης παραδοσιακά αναδείκνυε ποδοσφαιρικά ταλέντα. Ήρθε η ώρα να το επαναλάβει» υποστήριξε με έμφαση ο Τάσος Ορφανίδης δίνοντας συγχρόνως το σύνθημα-στοίχημα για το μέλλον.
 

Business Story
Off