Skip to main content

Στόχος η ανάπτυξη στη ΝΑ Ευρώπη για την Icap Group

Στην ταχεία ανάπτυξη των δραστηριοτήτων του ομίλου στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης στοχεύει η Icap Group, ενισχύοντας ποικιλοτρόπως την παρουσία της στις χώρες της περιοχής.
Στην ταχεία ανάπτυξη των δραστηριοτήτων του ομίλου στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης στοχεύει η Icap Group, ενισχύοντας ποικιλοτρόπως την παρουσία της στις χώρες της περιοχής.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο όμιλος παρουσιάζει δοκιμασμένες λύσεις, με σκοπό να υποστηρίξει στην πράξη τις εταιρείες - που δραστηριοποιούνται στα Βαλκάνια. Με ανεπτυγμένο πλέον το πλήρες φάσμα υπηρεσιών, που εδώ και χρόνια παρέχει στην ελληνική αγορά, στους τομείς της διαχείρισης πιστωτικού κινδύνου, υπηρεσιών συμβούλων επιχειρήσεων και ανθρώπινου δυναμικού, γίνεται σύμμαχος των επιχειρήσεων, με λύσεις επί του πρακτέου στη Βουλγαρία, στη Ρουμανία και στη Σερβία.

Στο πλαίσιο αυτό και με γνώμονα τα πλάνα για περαιτέρω ανάπτυξη σε δύο νέες χώρες, μέχρι το τέλος του 2010, εκτελεστικός διευθυντής διεθνών δραστηριοτήτων αναλαμβάνει ο Βασίλης Γκατζογιάννης, μέχρι σήμερα Regional Director της UPS. Με αφορμή τη νέα αυτή συνεργασία και κύριο σκοπό την παρουσίαση των προσαρμοσμένων υπηρεσιών της στις ιδιαιτερότητες των βαλκανικών αγορών, η Icap Group διοργανώνει μία σειρά από 5 Executive Breakfasts τόσο στην Αθήνα όσο και στις χώρες που δραστηριοποιείται.

Ο Βασίλης Γκατζογιάννης ξεκίνησε την καριέρα του στην IBM, όπου εργάστηκε για 10 χρόνια, σε θέσεις πωλήσεων και ανάπτυξης αγοράς. Το διάστημα 1991-1993, κατείχε τη θέση του New Business Development Manager για τη Νότια Ευρώπη, με έδρα την Ιταλία. Από το 1994 έως το 1996, ήταν εμπορικός διευθυντής της DHL Ελλάδος και το 1996 ξεκίνησε τη δραστηριοποίηση της UPS στην Ελλάδα, αναλαμβάνοντας τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου. Το 2004, ανέλαβε καθήκοντα Regional Director για τις Βαλκανικές χώρες και το 2007 για τη Μέση Ανατολή και τις Μεσογειακές χώρες. Είναι κάτοχος Πανεπιστημιακού τίτλου σπουδών από το πανεπιστήμιο Αθηνών στα μαθηματικά και MBA από το πανεπιστήμιο του Roosvelt του Chicago.