Skip to main content

Στους δρόμους βγήκαν τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ - Κανονικά τα δρομολόγια

Οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ σταμάτησαν την επίσχεση εργασίας και σήμερα το πρωί ξεκίνησαν να πραγματοποιούνται τα δρομολόγια.

Σταμάτησαν οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ την επίσχεση εργασίας και έτσι από νωρίς το πρωί πραγματοποιούνται κανονικά τα δρομολόγια των λεωφορείων.

Σε ανακοίνωσή του το Σωματείο εργαζομένων τόνισε ότι η χθεσινή κινητοποίηση ήταν προειδοποιητικού χαρακτήρα. Υπενθυμίζεται ότι διεκδικούν τα δεδουλευμένα του Αυγούστου, μισθό, τον οποίο καθυστέρησαν να λάβουν για 12 ημέρες.

Οι εργαζόμενοι σημειώνουν πως η ανταπόκριση του αιτήματός τους από τα συναρμόδια υπουργεία, θα είναι αυτή που θα καθορίσει τη στάση που θα τηρήσουν εφεξής.

«Εμείς απλά αντιστεκόμαστε στην επιχειρούμενη τα τελευταία χρόνια απαξίωση και διάλυση της συγκοινωνίας της Θεσσαλονίκης. Κατανοούμε πλήρως την ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού, αλλά λέμε όχι στον κοινωνικό αυτοματισμό και καλούμε τους συμπολίτες μας να στηρίξουν ηθικά τον δίκαιο αγώνα μας για την επιβίωση του μοναδικού μέσου μεταφοράς σε αυτήν την εγκαταλελειμμένη πόλης της χώρας μας», αναφέρουν μεταξύ άλλων.