Skip to main content

Στους δρόμους σε 10 μέρες οι γερανοί για τα διπλοπαρκαρισμένα

Την εμφάνισή τους θα κάνουν σε 10 μέρες στους δρόμους της Θεσσαλονίκης γερανοφόρα οχήματα, τα οποία επιστρατεύονται από τον κεντρικό δήμο σε μία προσπάθεια να μπει τάξη στην παράνομη στάθμευση.

Την εμφάνισή τους θα κάνουν σε 10 μέρες στους δρόμους της Θεσσαλονίκης γερανοφόρα οχήματα, τα οποία επιστρατεύονται από τον κεντρικό δήμο και τη διεύθυνση δημοτικής αστυνομίας σε μία προσπάθεια να μπει τάξη στην παράνομη στάθμευση.

Όπως ανέφερε σήμερα η αρμόδια αντιδήμαρχος Καλυψώ Γούλα, θα κυκλοφορούν καθημερινά στους δρόμους από δύο έως τέσσερις γερανοί, πρωί και απόγευμα, που θα «σηκώνουν» τα παράνομα σταθμευμένα οχήματα και θα τα μεταφέρουν στο Καλοχώρι.

Οι γερανοί, σε συνδυασμό με τις «δαγκάνες», είναι τα «όπλα» με τα οποία επιχειρεί η δημοτική αστυνομία να συνετίσει τους οδηγούς που διπλοπαρακάρουν προκαλώντας σοβαρά κυκλοφοριακά προβλήματα.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, από την πλευρά του πρόσθεσε πως και οι ιδιοκτήτες ταξί θα πρέπει να σταματήσουν να καταλαμβάνουν τις λεωφορειολωρίδες. Υποστήριξε πως η διοίκηση είναι ανυποχώρητη και θα επιβάλλονται πρόστιμα στους οδηγούς ταξί που παρκάρουν στους λεωφορειόδρομους.