Skip to main content

Στους 32 βαθμούς ο υδράργυρος, καιρός για παραλίες

Αίθριος ο καιρός και σήμερα Κυριακή με τη θερμοκρασία στη Θεσσαλονίκη να φτάνει τους 32 βαθμούς Κελσίου. Παροδικές βροχές στα ορεινά.

Aίθριος θα είναι σήμερα Κυριακή ο καιρός σε όλη τη χώρα, ενώ υπάρχει πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών, στα βόρεια ορεινά τις απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία στη Θεσσαλονίκη θα φτάσει ως και τους 32 βαθμούς κελσίου.

Αναλυτικότερα, στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό να εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές στα ορεινά.

Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 2 έως 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Προβλέπονται πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 33 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα παραθαλάσσια η μεγίστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.