Skip to main content

Στους 15 βαθμούς θα φθάσει η θερμοκρασία σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα σε όλη τη χώρα, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Στην Αττική η θερμοκρασία θα φτάσει τους 17 βαθμούς.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα, πρώτη ημέρα του 2018.

Βαθμιαία στα δυτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί και βαθμιαία νότιοι νοτιοδυτικοί έως 6 μποφόρ στα πελάγη. Η θερμοκρασία σε άνοδο.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, οι άνεμοι θα είναι ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 15 βαθμούς κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Από το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις κυρίως στη δυτική Μακεδονία.
Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και βαθμιαία από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 15 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 17 βαθμούς κελσίου.