Skip to main content

Στον Ζιαμπάρη και τον κόσμο αφιέρωσε τη νίκη του Ηρακλή ο Παντελίδης

«Εμείς μάθαμε να ζούμε με το να κυνηγάμε, είναι σειρά άλλων να δούμε πως θα είναι να μας κυνηγάνε», δήλωσε ο προπονητής του «Γηραιού»

Στο Νίκο Ζιαμπάρη αφιέρωσε τη μεγάλη νίκη του Ηρακλή εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα ο Σάββας Παντελίδης τονίζοντας πως δεν έχει τελειώσει ακόμη η υπόθεση-παραμονή του συλλόγου στη Super League.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής του «Γηραιού»:

«Πετύχαμε μία σπουδαία νίκη. Μία νίκη που μας δίνει κουράγιο για τη συνέχεια. Ήρθε δύσκολα γιατί ο αντίπαλός μας δεν ήταν εύκολος. Στο πρώτο ημίχρονο μπλοκάραμε τον ΠΑΣ. Πετύχαμε γκολ στην πρώτη μας επαφή με το αντίπαλο τέρμα. Είχαμε την τύχη να πετύχουμε και ένα ακόμα γρήγορο γκολ. Πιεστήκαμε δεχτήκαμε γκολ, αγχωθήκαμε. Είχαμε πολλά προβλήματα, δεν είχαμε εναλλακτικές. Όταν φτάνει μετά από όσα μας έχουν συμβεί στο τελικό αποτέλεσμα να έχεις κερδίσει εδώ τότε είσαι χαρούμενους. Κάναμε ένα ακόμα βήμα, όχι όμως το τελικό. Θέλει συγκέντρωση έχει δύο παιχνίδια ακόμα. Δεν πετύχαμε τίποτα.

Η νίκη είναι αφιερωμένη στον Νίκο τον Ζιαμπάρη (σ.σ. έχασε τον πατέρα του το πρωί) και στους φιλάθλους μας που μας έδωσαν τεράστια βοήθεια και σήμερα. Εγώ θα ευχηθώ να λύσουμε τα προβλήματά μας και να έχουμε καλό Πάσχα. Θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά μου. Αυτά είναι τα παιδιά μου. Θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας και είμαι αισιόδοξος πως θα τα καταφέρουμε. Μακάρι να τελείωνε το πρωτάθλημα σήμερα όμως έχει δύο ακόμα παιχνίδια. Εμείς μάθαμε να ζούμε με το να κυνηγάμε, είναι σειρά άλλων να δούμε πως θα είναι να μας κυνηγάνε».

Για το αν πίστευε από την πρώτη στιγμή πως μπορεί ο Ηρακλής να τα καταφέρει: «Από την πρώτη στιγμή πίστευα πως θα παραμείνει η ομάδα και αυτό προσπαθούσα να περάσω στα παιδιά».

Για το τι είπε στους παίκτες του στα αποδυτήρια: «Τους είπα πως πρέπει να κερδίσουμε για τον Νίκο να του το χαρίσουμε αυτό το αποτέλεσμα. Είναι ένα αγαπητό παιδί μέσα στα αποδυτήρια. Τους είπα επίσης πως ανεβαίνουμε μία ανηφόρα έχουμε φτάσει στην κορυφή και δεν πρέπει να μας σπρώξει κανείς πίσω. Επίσης τους είπα τώρα είναι που πρέπει να τα δώσουμε όλα. Θέλω να πω και κάτι ακόμα κάνω έκκληση στην διοίκηση να προσέξει τα παιδιά αυτά γιατί έρχονται γιορτές».