Skip to main content

Στον τελικό η ΑΕΚ, την... ανέστησε στο 94' με γκολάρα ο Λάζαρος! (vid)

Με χρυσή αλλαγή τον Έλληνα διεθνή μεσοεπιθετικό, η «Ένωση» κέρδισε στο τέλος τους «βυσσινί» και θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στον τελικό της 12ης Μαΐου

Την πρόκρισή της στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος πανηγυρίζει η ΑΕΚ που σε ένα φοβερό φινάλε επικράτησε με 1-0 της ΑΕΛ για τον αγώνα ρεβάνς της ημιτελικής φάσης στο ΟΑΚΑ.

Συγκεκριμένα, στοαπό τα 6΄λεπτά καθυστερήσεων και έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Αραούχο από τα αριστερά, η μπάλα έφτασε στο δεύτερο δοκάρι με παραλήπτη τον Χριστοδουλόπουλο που στόπαρε και γύρισε εντυπωσιακά πιάνοντας ένα φοβερό σουτ που κατέληξε στα δίχτυα του Μπόζοβιτς για το 1-0 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς από τους οπαδούς της «Ένωσης».

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ (Χιμένεθ): Μπάρκας, Λαμπρόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης, Γκάλο (73' Γιακουμάκης), Σιμόες, Κονέ (64' Μασούντ), Χουλτ, Μπακασέτας (52' Χριστοδουλόπουλος), Λιβάγια, Αραούχο.

ΑΕΛ (Αντωνίου): Μπόζοβιτς, Μασούρας, Γιοβάνοβιτς, Μόρας, Ζίζιτς, Χούμπτσεφ, Γκόλιας, Μιλοσάβλιεβιτς, Κριζμάν (77' Ναζλίδης), Αγκάνοβιτς (79' Ρέντζας), Ντέλετιτς (83' Περόνε).