Skip to main content

Στον... γιο του κληροδοτεί το βουλευτικό του έδρανο ο Τραγάκης

Ο βουλευτής Β' Πειραιά γνωστοποίησε ότι δεν θα κατέλθει στις επόμενες εκλογές ως υποψήφιος - Στη θέση του θα είναι υποψήφιος ο γιος του, Παναγιώτης.

Στον... γιο του αποφάσισε να «κληροδοτήσει» τη θέση του στα βουλευτικά έδρανα ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Β’ Πειραιά, Γιάννης Τραγάκης, ο οποίος γνωστοποίησε ότι δεν θα κατέλθει στις επόμενες εκλογές ως υποψήφιος.

«Έχω πάρει ήδη την απόφασή µου, την οποία έχω γνωστοποιήσει στον πρόεδρο του κόμματος και την έχει αποδεχτεί», δήλωσε ο βουλευτής, ενώ θα δώσει την θέση του στον γιο του, Παναγιώτη Τραγάκη.

«Στις επόμενες εκλογές, υποψήφιος, αντί για μένα, στη Β’ περιφέρεια Πειραιά – που με τίμησε από το 1974 και έτσι είμαι ο αρχαιότερος βουλευτής του ελληνικού Κοινοβουλίου, έχοντας εκλεγεί 13 φορές – θα είναι ο γιος μου, Παναγιώτης, ο οποίος είναι διδάκτωρ πολιτικός μηχανικός και έχει πέντε παιδιά», τόνισε ο ίδιος μιλώντας στην εφημερίδα «Παραπολιτικά».

«Νομίζω ότι η μεγαλύτερη επιτυχία μου σε όλη αυτή τη διαδρομή δεν ήταν μέσω της πολιτικής, αλλά μέσω της οικογένειάς μου. Έχω μια οικογένεια πολύ δεμένη. Έχω και μια κόρη που έχει δύο παιδάκια», δήλωσε χαρακτηριστικά.