Skip to main content

Στον δήμο Κορδελιού - Ευόσμου η «Αλληλεγγύη Επαγγελματιών»

Η Αλληλεγγύη Επαγγελματιών σχεδιάζει να δημιουργήσει μεικτές επιτροπές με στόχο την άμεση λύση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες.

Το πρόγραμμα της «Αλληλεγγύης Επαγγελματιών» για την ανάπτυξη της τοπικής αγοράς στον Εύοσμο και στο Κορδελιό παρουσίασαν στον δήμαρχο Κορδελιού - Ευόσμου, Πέτρο Σούλα, ο υποψήφιος πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Χρήστος Νικολόπουλος και υποψήφιοι σύμβουλοι της «Αλληλεγγύης Επαγγελματιών».

«Επισκεφθήκαμε τον δήμαρχο και του εξηγήσαμε πως υπάρχουν πολλές δυνατότητες, ώστε το Επιμελητήριο να στηρίξει τους επαγγελματίες της περιοχής μέσω της υλοποίησης προγραμμάτων και αναπτυξιακών δράσεων. Του επισημάναμε ότι σε αυτό το πλαίσιο η Αλληλεγγύη Επαγγελματιών σχεδιάζει να δημιουργήσει μεικτές επιτροπές, στις οποίες θα συμμετέχουν και εκπρόσωποι του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου, με στόχο την καταγραφή και άμεση επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον δήμο Κορδελιού-Ευόσμου», σημείωσε ο υποψήφιος πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Χρήστος Νικολόπουλος.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, ο δήμαρχος ευχαρίστησε για την επίσκεψη που πραγματοποίησαν στο γραφείο του ο επικεφαλής και οι υποψήφιοι της «Αλληλεγγύης Επαγγελματιών» και ευχήθηκε καλή επιτυχία στο συνδυασμό. Δήλωσε επίσης, πως ο δήμος Κορδελιού - Ευόσμου είναι ανοιχτός στην ανάπτυξη συνεργασιών, που θα ωφελήσουν τους επαγγελματίες της περιοχής  και θα συμβάλλουν στην πρόοδο του τόπου.

Στη συνέχεια, ο Χρήστος Νικολόπουλος και οι υποψήφιοι σύμβουλοι της «Αλληλεγγύης Επαγγελματιών» επισκέφθηκαν επαγγελματίες στα καταστήματά τους στον Εύοσμο, συνομίλησαν μαζί τους και παρουσίασαν το σχέδιο τους «να ανοίξει το Επιμελητήριο σε όλα τα μέλη του, ώστε να αποτελεί πηγή ανάπτυξης και στήριξης των επαγγελματιών».