Skip to main content

Στον Άρειο Πάγο η απόφαση του δικαστηρίου για τον Σώρρα

Η αντιπολιτευτική τακτική της Νέας Δημοκρατίας ξεπερνά κάθε επίπεδο πολιτικής γελοιότητας, σχολιάζει ο υπουργός Δικαιοσύνης για την υπόθεση Σώρρα.

Την απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, που δεχόταν την ύπαρξη των φερόμενων ομολόγων αξίας 600 δισεκατομμυρίων ευρώ διαβίβασε στην πρόεδρο και την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου ο υπουργός Δικαιοσύνης.

«Η αντιπολιτευτική τακτική της Νέας Δημοκρατίας ξεπερνά κάθε επίπεδο πολιτικής γελοιότητας καθώς για ένα φαινόμενο που γεννήθηκε και ανδρώθηκε επί των ημερών της, το φαινόμενο Σώρρα, εγκαλεί σήμερα την Κυβέρνηση», υπογραμμίζει ο κ. Κοντονής.

Αναφερόμενος στην απόφαση του δικαστηρίου που εκδόθηκε το 2013, ο κ. Κοντονής επισημαίνει ότι «δεν απασχόλησε ούτε στο ελάχιστο την τότε Κυβέρνηση και τον αρμόδιο Υπουργό» και προσθέτει πως «το να εμφανίζονται σήμερα εγκαλούντες την Κυβέρνηση, είναι τουλάχιστον κωμικό».

Ήδη ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Σταύρος Κοντονής ζήτησε να ενημερωθεί τόσο για το περιεχόμενο της συγκεκριμένης απόφασης όσο και για την πορεία της υπόθεσης.