Skip to main content

Στον «αέρα» το μέλλον του Ηρακλή, έφυγε από Θεσσαλονίκη ο Παντελίδης

Φαίνεται αποφασισμένος να παραιτηθεί, διαπιστώνοντας πως η δική του δουλειά στον σύλλογο έχει γίνει εξαιρετικά πιεστική και αναποτελεσματική

Μετά τις αποχές ποδοσφαιριστών, τις προσθαφαιραίσεις βαθμών, τις ανακοινώσεις και τη συστηματική αθέτηση υποσχέσεων για πληρωμές οφειλομένων προς ποδοσφαιριστές και προσωπικό από τη διοίκηση του Ηρακλή, ο Σάββας Παντελίδης φαίνεται αποφασισμένος να παραιτηθεί, διαπιστώνοντας πως η δική του δουλειά έχει γίνει εξαιρετικά πιεστική και αναποτελεσματική με τις υπάρχουσες συνθήκες.

Ο τεχνικός του Γηραιού έφυγε από τη Θεσσαλονίκη με την ομάδα να είναι στον «αέρα» και αφού ενημέρωσε παίκτες και προσωπικό πως αν συνεχιστεί η αποχή των παικτών από τις προπονήσεις όπως ξεκίνησε χθες, τότε δεν έχει λόγο να μένει στο «τιμόνι» της ομάδας.

Η απόφασή του δεν έρχεται σε κόντρα με τις διεκδικήσεις των ποδοσφαιριστών του Ηρακλή, όμως αποτελεί άμεση αντίδραση, κατανοώντας και ο ίδιος ότι δεν μπορεί να λειτουργήσει κάτω από αυτές τις συνθήκες.

Άνθρωποι του Ηρακλή από την άλλη υποστήριζαν πως η κίνηση του Έλληνα τεχνικού αποσκοπεί να στείλει μήνυμα στους διοικούντες, αλλά δεν είναι βέβαιο αν πρόκειται περί απλής απειλής ή δεδομένης απόφασής του.