Skip to main content

Στολτίδη θέλει η Καβάλα

Η επιθυμία της Καβάλας να αποκτήσει τον Ιεροκλή Στολτίδη έχει ήδη πάρει μορφή διερευνητικής επαφής. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, του οποίο το συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, έχει
Τον Ιεροκλή Στολτίδη θέλει να εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της η Καβάλα, η οποία έχει ήδη κάνει διερευνητική επαφή στον 35χρονο μέσο των «ερυθρόλευκων», καθώς το συμβόλαιο του «Ιέρο» εκπνέει τον ερχόμενο Ιούνιο και μπορεί να συνεχίσει την καριέρα του όπου αυτός επιθυμεί.

Το «μπαμ» με την απόκτηση του Ιεροκλή Στολτίδη επιθυμούν να πραγματοποιήσουν οι ιθύνοντες της Καβάλας, αφού έχουν ήδη κάνει μία πρώτη προσφορά στον πολύπειρο μέσο και περιμένουν τις εξελίξεις σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου του από τον Ολυμπιακό.

Οι «Αργοναύτες», λοιπόν, έχουν πλησιάσει ήδη τον αμυντικό μέσο του Ολυμπιακού και του έχουν κάνει μία πολύ καλή προσφορά, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η οικογένεια Ψωμιάδη διατηρεί πολύ καλές επαφές με τον μάνατζερ του 35χρονου μέσου.

Ο «Ιέρο» θέλει να παραμείνει στον Ολυμπιακό, είναι όμως σε ποδοσφαιρικά προχωρημένη ηλικία και οι Πειραιώτες είναι άγνωστο αν θέλουν να τον διατηρήσουν στο ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Για τον Στολτίδη, πάντως, έχει εκφραστεί ενδιαφέρον και από συλλόγους της Κύπρου, οι οποίοι θέλουν να στηριχθούν στη μεγάλη του εμπειρία.