Skip to main content

Στοίχημα: Καλοπληρωμένα Over σε Τόπολα και Πράγα

Το Betarades.gr εντόπισε για σήμερα προτάσεις με αξία από τα παιχνίδια Μακάμπι Τελ Αβίβ - Ολυμπιακός και Σλάβια Πράγας - Μίλαν

Ματσάρες σε Europa & Conference League περιλαμβάνει το κουπόνι στοιχήματος της Πέμπτης (14/03) με τις "μάχες" ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού να ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα και τις οποίες μπορείτε να βρείτε στα προγνωστικά Conference League.

Το Betarades.gr εντόπισε για σήμερα προτάσεις με αξία από τα παιχνίδια Μακάμπι Τελ Αβίβ - Ολυμπιακός και Σλάβια Πράγας - Μίλαν, τα οποία θα αναλύσουμε παρακάτω.

Στις 22:00 στην Μπάτσκα Τόπολα της Σερβίας η Μακάμπι αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό σε αγώνα ρεβάνς για τη φάση των "16" του Κόνφερενς Λιγκ, με την ομάδα του Κιν να έχει αποκτήσει σαφές προβάδισμα πρόκρισης μετά τη νίκη με 4-1 στο "Γ. Καραϊσκάκης". Ακολούθησε η εκτός έδρας νίκη με 1-0 επί της Μπεϊτάρ στο πρωτάθλημα, συνολικά η Μακάμπι έχει κερδίσει τα έξι τελευταία παιχνίδια της για όλες τις διοργανώσεις.

Μετά τη συντριβή από τη Μακάμπι ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να αντιδράσει κόντρα στον Παναθηναϊκό, αντίθετα γνώρισε ακόμη μια βαριά εντός έδρας ήττα με 3-1 στο ντέρμπι "αιωνίων" για την 1η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League. Σε στοιχηματικό επίπεδο η Μακάμπι απέκτησε τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης από το πρώτο ματς και θα προσπαθήσει στην ουδέτερη Τόπολα να τσεκάρει μαθηματικά το εισιτήριο για τα προημιτελικά. Ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος να επιτεθεί, χρειάζεται μίνιμουμ τρία γκολ για να ελπίζει στην πρόκριση. Περιμένουμε ανοιχτό παιχνίδι με γκολ και καλό ρυθμό, κρατάμε το Over 3.0 Ασιατικό σε απόδοση 2.31.

Από το Κόνφερενς Λιγκ στο Γιουρόπα Λιγκ. Στις 19:45 στην Πράγα η Σλάβια υποδέχεται τη Μίλαν σε αγώνα ρεβάνς για τη φάση των "16". Την ήττα με 4-2 γνώρισε στο πρώτο ματς η Σλάβια, γνωρίζει πως έχει απόψε εξαιρετικά δύσκολη αποστολή. Πήρε νίκη ψυχολογίας την Κυριακή στο πρωτάθλημα, καθώς διέλυσε με 4-0 την Τέπλιτσε, βρίσκεται στη 2η θέση και στο -1 από την κορυφή.

Σαφές προβάδισμα πρόκρισης μετά τη νίκη με 4-2 στο πρώτο ματς απέκτησε η Μίλαν, βρίσκεται σε καλό μομέντουμ, καθώς έχει κερδίσει και τα τρία τελευταία παιχνίδια της για όλες τις διοργανώσεις. Στο πιο πρόσφατο επικράτησε με 1-0 της Έμπολι, με 59 βαθμούς βρίσκεται στη 2η θέση της Serie A. Σε στοιχηματικό επίπεδο η Σλάβια θα διεκδικήσει σήμερα ότι καλύτερο μπορεί, δεν πρόκειται να πέσει αμαχητί στη ρεβάνς. Από την πλευρά της η Μίλαν είναι ανώτερη σε όλους τους τομείς, τα παιχνίδια της εδώ και καιρό έχουν ρυθμό και πολλά γκολ. Περιμένουμε ανοικτό ματς και στην Πράγα, επιλέγουμε Over 3.0 Ασιατικό σε απόδοση 2.15.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!