Skip to main content

Στοίχημα-Betarades: Με το φαβορί Ουαλία στο 1.92 - Ανώτερη στο 2.08 η Ουκρανία

Οι αναμετρήσεις εθνικών ομάδων στο αγωνιστικό πρόγραμμα της Πέμπτης

Οι αναμετρήσεις εθνικών ομάδων, επίσημες και φιλικές, είναι αυτές που ξεχωρίζουν από το αγωνιστικό πρόγραμμα της Πέμπτης (21/03). Τα προγνωστικά ποδοσφαίρου του Betarades.gr έρχονται από τα ημιτελικά των πλέι οφ του Euro 2024 και τα παιχνίδια Ουαλία - Φινλανδία και Βοσνία - Ουκρανία. Ας πάμε, λοιπόν, στις αναλύσεις και τις προτάσεις μας!

Ολοκλήρωσε με δυο ισοπαλίες τις υποχρεώσεις της για τον 4ο όμιλο της προκριματικής φάσης του Euro 2024 η Ουαλία, με το ίδιο μάλιστα, σκορ, με 1-1, εκτός έδρας με την Αρμενία και εντός με την Τουρκία και τερμάτισε στην 3η θέση. Είχαν προηγηθεί δύο νίκες, εκτός έδρας με 2-0 απέναντι στη Λετονία και στο Κάρντιφ με 2-1 επί της Κροατίας. Δυο νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα, με 4-2 από την Αρμενία, είναι ο απολογισμός της στα τέσσερα πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια της. Έχει καταφέρει να βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα και στους τέσσερις προαναφερθέντες αγώνες. Μόνο σε έναν εξ αυτών διατήρησε το μηδέν στα μετόπισθεν.

Δύο σερί νίκες πέτυχε για τον 8ο προκριματικό όμιλο η Φινλανδία, με 4-0 εντός έδρας επί της Βόρειας Ιρλανδίας και με 2-1 εκτός απέναντι στο Σαν Μαρίνο και τερμάτισε στην 3η θέση. Είχε ηττηθεί στα τρία προηγούμενα παιχνίδια της, στο Ελσίνκι με 1-0 από τη Δανία και με 2-1 από το Καζακστάν και εκτός έδρας με 3-0 από τη Σλοβενία. Αυτή ήταν και η μοναδική ήττα της στις τέσσερις τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις, ενώ πέτυχε και τρεις νίκες. Έχει σκοράρει στα τρία από τα πέντε τελευταία ματς ανεξαρτήτως έδρας. Σε ένα μόνο από αυτά κράτησε ανέπαφη την εστία της.

Η Ουαλία είναι καλύτερη ομάδα, μπορεί να εκμεταλλευτεί την έδρα της και με τη συμπαράσταση του κόσμου της να πάρει τη νίκη, απέναντι στη Φινλανδία που είναι μαχητική, ωστόσο, δεν βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο. Θα πάμε με τον άσσο σε απόδοση 1.92.

Περνάμε και στην επιλογή από τον αγώνα Βοσνία - Ουκρανία.

Άσχημη η παρουσία της Βοσνίας στα προκριματικά του Euro 2024, καθώς τερμάτισε στην 5η θέση, ενώ προέρχεται από τρεις σερί ήττες, με πιο πρόσφατη την εντός έδρας με 2-1 από τη Σλοβακία. Είχαν προηγηθεί οι συντριβές εκτός έδρας με 4-1 από το Λουξεμβούργο και στη Ζένιτσα με 5-0 από την Πορτογαλία, ενώ νωρίτερα είχε επικρατήσει με 2-0 εκτός έδρας επί του αδύναμου Λιχτενστάιν. Δεν τα πάει καλά τελευταία στα εντός έδρας παιχνίδια της, καθώς ηττήθηκε στα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα. Έχει σημειώσει τέρμα στους τρεις από τους πέντε τελευταίους αγώνες της. Μόνο σε έναν από αυτούς άντεξε η άμυνά της και δεν δέχτηκε γκολ.

Διεκδίκησε μέχρι τέλους την απευθείας πρόκριση στο Euro 2024 η Ουκρανία, στο τελευταίο ματς, όμως αναδείχτηκε ισόπαλη σε ουδέτερο γήπεδο, στο Λεβερκούζεν, 0-0 με την Ιταλία, με την οποία ισοβάθμησε αλλά τερμάτισε τρίτη, καθώς μειονεκτούσε στα μεταξύ τους παιχνίδια. Σε ουδέτερο γήπεδο, στην Πράγα, είχε κερδίσει με 2-0 τη Βόρεια Μακεδονία και εκτός έδρας με 3-1 τη Μάλτα. Είχε δύο νίκες και δύο ισοπαλίες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια στις έδρες των αντιπάλων της. Ήταν αποτελεσματική στην επίθεση, καθώς πέτυχε εφτά τέρματα στα προαναφερθέντα ματς, δέχτηκε γκολ σε όλα.

Προβλημάτισε με την εικόνα της στην προκριματική φάση η Βοσνία, κέρδισε μόλις τρία από τα δέκα τελευταία παιχνίδια της. Πολύ καλύτερη η παρουσία της Ουκρανίας, που έχει ποιότητα σαν ομάδα, έφτασε κοντά στην απευθείας πρόκριση και δικαίως θεωρείται το φαβορί. Θα κρατήσουμε το διπλό σε απόδοση 2.08.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της Πέμπτης στο Betarades.gr!