Skip to main content

Στοίχημα-Betarades: Φαμαλικάο - Μποαβίστα με Over στο 2.15 - Σκοράρουν στην Κραϊόβα

Πρόταση με αξία από τα παιχνίδια Φαμαλικάο - Μποαβίστα και Κραϊόβα - Ραπίντ Βουκουρεστίου

Αμείωτη παραμένει η δράση στο κουπόνι στοιχήματος της Δευτέρας (4/3) με σπουδαία παιχνίδια να διεξάγονται σε Πρέμιερ Λιγκ, Λα Λίγκα και Σέριε Α και δυνατά ματς σε όλη την Ευρώπη και όχι μόνο. Το Betarades.gr εντόπισε πρόταση με αξία από τα παιχνίδια Φαμαλικάο - Μποαβίστα και Κραϊόβα - Ραπίντ Βουκουρεστίου, τα οποία θα αναλύσουμε παρακάτω και μπορείτε να βρείτε με πλήθος αγορών στη novibet.

Στις 22:15 η Φαμαλικάο υποδέχεται την Μποαβίστα για την 24η αγωνιστική της Πριμέιρα Λίγκα. Στη 10η θέση οι γηπεδούχοι, έφυγαν με άδεια χέρια από την έδρα της Αρούκα την προηγούμενη αγωνιστική, γνωρίζοντας την ήττα με 3-2. Μετρούν μια νίκη στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές, έχοντας ηττηθεί στις τρεις από αυτές.

Στη 12η θέση η Μποαβίστα διασύρθηκε με 4-0 από την Μπράγκα εντός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική, ήταν η δεύτερη διαδοχική ήττα, καθώς προηγήθηκε αυτή από την Τσάβες. Συνολικά έχει πανηγυρίσει μια νίκη στα έξι τελευταία παιχνίδια της, δυσκολεύεται και εκτός έδρας, καθώς μετράει μια νίκη στις οκτώ τελευταίες εξόδους της για όλες τις διοργανώσεις. Σε στοιχηματικό επίπεδο, Φαμαλικάο και Μποαβίστα βρίσκονται σε άσχημη κατάσταση, ψάχνουν αποτέλεσμα ψυχολογίας και βαθμολογική ενίσχυση. Παραδοσιακά τα παιχνίδια τους έχουν γκολ, είναι ομάδες που μπορούν να συνεισφέρουν στο σκοράρισμα, επιλέγουμε Over 2.5 σε απόδοση 2.15.

Από την Πορτογαλία στη Ρουμανία για την αναμέτρηση Κραϊόβα - Ραπίντ Βουκουρεστίου για την 29η αγωνιστική. Συνέχεια στο αήττητο σερί έδωσε την προηγούμενη αγωνιστική η Κραϊόβα, που επικράτησε με 3-2 της Πετρολούλ εκτός έδρας. Ήταν η δεύτερη σερί νίκη, συμπλήρωσε πέντε ματς αήττητη, βρίσκεται στην 4η θέση της κατάταξης.

Άμεση επιστροφή στις επιτυχίες για τη Ραπίντ Βουκουρεστίου, καθώς διέλυσε με 4-1 την Αράντ, αφήνοντας στην άκρη την ήττα από την Ιάσι (3-1). Ήταν η έκτη νίκη στα επτά τελευταία παιχνίδια της με 51 βαθμούς βρίσκεται στη 2η θέση. Όσο για το αποψινό μεταξύ τους παιχνίδι η Κραϊόβα έρχεται από αήττητο πέντε αγώνων, σκοράρει και δέχεται γκολ με τρομερή ευκολία. Η Ραπίντ επέστρεψε στις επιτυχίες και επιθετικά διαθέτει τα "όπλα" να απειλήσει τους γηπεδούχους. Με βάση την εικόνα των δύο ομάδων μπορεί να γίνει ανοικτό ματς, επιλέγουμε Over 2.5 σε απόδοση 1.90.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!