Skip to main content

Στοίχημα-Betarades: Ασιατικό φωτιά με φόντο την κορυφή της Λα Λίγκα, πληρώνει με combo στο 2.00 η Γιουνάιτεντ

Τo Betarades.gr εντόπισε προγνωστικό με αξία από τη Λα Λίγκα και την αναμέτρηση Τζιρόνα - Ρεάλ Μαδρίτης

Πλούσιο το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα του Σαββάτου (30/09), με τις επιλογές για στοίχημα να είναι πολλές. Όλα τα παιχνίδια της ημέρας θα τα βρείτε στην interwetten με ελκυστικές αποδόσεις. Τo Betarades.gr εντόπισε προγνωστικό με αξία από τη Λα Λίγκα και την αναμέτρηση Τζιρόνα - Ρεάλ Μαδρίτης. Όπως και από την Πρέμιερ Λιγκ και τον αγώνα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Κρίσταλ Πάλας.

Εντυπωσιακή η μέχρι τώρα πορεία της Τζιρόνα, που έχει σημειώσει έξι σερί νίκες στη Λα Λίγκα, με πιο πρόσφατη αυτή επί της Βιγιαρεάλ (1-2). Μοναδική εξαίρεση αποτέλεσε η ισοπαλία της (1-1) με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Είναι πολύ δυνατή στην έδρα της, όπου έχει κερδίσει τα έξι από τα οκτώ τελευταία ματς, με πιο πρόσφατο το 5-3 επί της Μαγιόρκα. Πετυχαίνει εύκολα γκολ, έχοντας τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στην κατηγορία, πίσω από την Μπαρτσελόνα (19), με 18 σε εφτά παιχνίδια. Δεν τα πάει το ίδιο καλά στην άμυνα, καθώς έχει δεχτεί έξι τέρματα στις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις της. 

Επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα η Ρεάλ Μαδρίτης, που επικράτησε με 2-0 επί της Λας Πάλμας. Αντέδρασε με τον καλύτερο τρόπο, μετά την ήττα της (3-1) στο ντέρμπι της Μαδρίτης με την Ατλέτικο, ενώ στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ είχε νικήσει με 1-0 την Ουνιόν Βερολίνου. Κέρδισε στις τρεις από τις τέσσερις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της μακριά από το γήπεδό της, με πιο πρόσφατη νίκη το 1-0 επί της Θέλτα. Ακόμη, έχει σκοράρει στους πέντε από τους έξι τελευταίους εκτός έδρας αγώνες της στο πρωτάθλημα, ενώ δεν τα κατάφερε στην ήττα (1-0) από τη Βαλένθια. Έχει δεχτεί γκολ, όμως, στα τρία από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς. 

Αποτελεί τη μεγάλη έκπληξη στη Λα Λίγκα η Τζιρόνα, που πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις και σκοράρει με ευκολία. Μπορεί να εκμεταλλευτεί και τις αδυναμίες που εμφανίζει στην άμυνα η ποιοτική Ρεάλ Μαδρίτης. Περιμένουμε να γίνει παιχνίδι με ρυθμό, πολλές ευκαιρίες και γκολ. Θα επιλέξουμε το Over 3 (ασιατικό) σε απόδοση 2.02.

Πάμε και στην πρόταση από Πρέμιερ Λιγκ και το παιχνίδι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Κρίσταλ Πάλας.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σημείωσε τη δεύτερη σερί νίκη της, επικρατώντας με 3-0 επί της Κρίσταλ Πάλας για το Λιγκ Καπ. Είχε προηγηθεί αυτή (0-1) επί της Μπέρνλι για την Πρέμιερ Λιγκ, που σταμάτησε το αρνητικό σερί των τριών ηττών, από Άρσεναλ (3-1) και Μπράιτον (1-3) για το πρωτάθλημα, αλλά και από την Μπάγερν Μονάχου (4-3), στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι αποτελεσματική στην έδρα της, έχοντας κερδίσει τα εφτά από τα οκτώ τελευταία παιχνίδια. Έχει καταφέρει να πετύχει γκολ στις έξι πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της σε όλες τις διοργανώσεις. Στις δύο τελευταίες, μάλιστα, διατήρησε και ανέπαφη την εστία της. 

Πραγματοποίησε άσχημη εμφάνιση και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Λιγκ Καπ, μετά την ήττα της (3-0) από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η Κρίσταλ Πάλας. Στην Πρέμιερ Λιγκ προέρχεται από ισοπαλία (0-0) με τη Φούλαμ και ήττα (3-1) από την Άστον Βίλα, ενώ είχε προηγηθεί η νίκη με 3-2 επί της Γουλβς. Δυο νίκες, δυο ήττες και μια ισοπαλία, με 1-1 με τη Μπρέντφορντ, είναι ο απολογισμός της στα πέντε τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της. Στα τέσσερα εξ αυτών, πάντως, κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Μόνο σε ένα, όμως, από αυτά κράτησε το μηδέν στα μετόπισθεν. 

Πήρε ψυχολογία η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που δείχνει να βρίσκει ρυθμό με τις δυο συνεχόμενες νίκες της. Δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση η Κρίσταλ Πάλας, δεν κατάφερε να ανταποκριθεί ούτε στο πρόσφατο μεταξύ τους παιχνίδι για το Λιγκ Καπ. Θα ποντάρουμε στο combo 1 & Over 1.5 σε απόδοση 2.00.
Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Σαββάτου στο Betarades.gr!