Skip to main content

Στόχος διαρρηκτών σχολικές μονάδες στον δήμο Δέλτα

Είναι μια παρενέργεια της έλλειψης σχολικών φυλάκων, η οποία κάθε φορά που συμβαίνει μας λυπεί, δήλωσε ο δήμαρχος Ευθ. Φωτόπουλος

Σε πλήρη αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν από τις διαρρήξεις και βανδαλισμούς σε σχολεία των δημοτικών κοινοτήτων Διαβατών, Ν. Μαγνησίας, Ανατολικού, καθώς και του οικισμού Αγία Σοφία, προχώρησε ο δήμος Δέλτα μέσω των Σχολικών Επιτροπών.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που οι σχολικές μονάδες γίνονται στόχος διαρρηκτών. Είναι μια παρενέργεια της έλλειψης σχολικών φυλάκων, η οποία βεβαίως κάθε φορά που συμβαίνει μας λυπεί. Ωστόσο, η διοίκηση του Δήμου είναι πάντα εκεί, δίπλα στους μαθητές και στους εκπαιδευτικούς για να αποκαταστήσουμε τις ζημίες και στηρίξουμε έμπρακτα την εκπαιδευτική διαδικασία. Δυστυχώς, γενικότερα η δημόσια περιουσία τα τελευταία χρόνια είναι στόχος είτε διαρρήξεων είτε βανδαλισμών. Αυτή η πρακτική δεν γίνεται αποδεκτή από κανένα δημοκρατικό πολίτη και πρέπει να σταματήσει. Ο σεβασμός στη δημόσια περιουσία είναι σεβασμός στον ίδιο μας τον εαυτό» δήλωσε σχετικά ο δήμαρχος Δέλτα Ευθύμιος Φωτόπουλος.