Skip to main content

Στο Τροντχάιμ για το 2/2

Με προορισμό το μακρινό Τροντχάιμ της Νορβηγίας αναχώρησε το πρωί η αποστολή του Άρη για την αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής του Γιουρόπα Λιγκ με τη Ρόζενμποργκ. Τι δήλωσαν οι παίκτες των κιτρίνων.
Με προορισμό το μακρινό Τροντχάιμ της Νορβηγίας αναχώρησε το πρωί η αποστολή του Άρη για την αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής του Γιουρόπα Λιγκ με τη Ρόζενμποργκ. Τι δήλωσαν οι παίκτες του Άρη.

Η αποστολή της ομάδας της Θεσσαλονίκης έφτασε στο αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» λίγο μετά τις 8 το πρωί, με τον Τόνι Κάλβο να δηλώνει: «Θα πρέπει να σεβαστούμε τον αντίπαλο και αν οι γραμμές μας είναι κοντά όλα θα πάνε καλά. Νιώθω πολύ καλά αρκεί να πάρω μερικά αγωνιστικά λεπτά».

Από την πλευρά του ο Χαβίτο τόνισε: «Γνωρίζουμε καλά ότι η Ρόζενμποργκ θα βγει να πιέσει από την αρχή γιατί θέλει την νίκη. Εμείς όμως αν και γνωρίζουμε ότι οι κλιματολογικές συνθήκες θα είναι δύσκολες αλλά είμαστε έτοιμοι να αντεπεξέλθουμε. Για μας είναι ένας σημαντικός παράγοντας το πάθος και η ένταση. Το έχουμε καταφέρει εντός έδρας και θα πρέπει και εκτός έδρας».

Όσο για το αν είναι έτοιμος να σκοράρει και όπως στην πρεμιέρα του Γιουρόπα Λιγκ απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης συμπλήρωσε: «Ελπίζω να σκοράρω αλλά αυτό που έχει σημασία είναι να κερδίσει η ομάδα. Ξεκίνησα καλά αλλά αυτό που απομένει είναι να δούμε το πω θα συνεχιστεί η χρονιά».

Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μιχάλη Σηφάκη, ο οποίος τις προηγούμενες μέρες κατάφερε να γυμναστεί σε κανονικούς ρυθμούς, δείχνοντας ότι έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπισε στη μέση και τον ταλαιπώρησε.

Η αποστολή του Άρη απαρτίζεται από τους Σάκη Πρίττα, Θέμη Κουλουχέρη, Σέρχιο Κόκε, Τόνι Κάλβο, Μιχάλη Σηφάκη, Φρανθίσκο Χαβίτο, Ρονάλντο Γκιάρο, Ντάρσι Ντόλτσε Νέτο, Ρικάρντο Φατί, Νίκο Λαζαρίδη, Ντεϊβίντας Τσεζνάουσκις, Κώστα Μενδρινό, Οριόλ Λοθάνο, Μάρκο Βελλίδη, Ντάνιελ Τσέζαρεκ, Χουάν Μανουέλ Μπαρέρο, Κώστα Καζναφέρη, Κάρλος Ρουίζ, Χρήστο Βανγκέλι, Μίσελ Γκαρμπίνι Περέιρα και Κάρλος Τόχα Βέγκα.