Skip to main content

Στο στρατοδικείο ο «στραγγαλιστής» της Κερκίνης

Στο Διαρκές Στρατοδικείο Θεσσαλονίκης προσήχθη ο 25χρονος, που ομολόγησε ότι στραγγάλισε και πέταξε σε αρδευτικό κανάλι, την 23χρονη κοπέλα από την Κερκίνη Σερρών, τη δεύτερη μέρα του Πάσχα.

Στο Διαρκές Στρατοδικείο Θεσσαλονίκης προσήχθη ο 25χρονος, που ομολόγησε ότι στραγγάλισε και πέταξε σε αρδευτικό κανάλι, την 23χρονη κοπέλα από την Κερκίνη Σερρών.

Έξω από το Στρατοδικείο, που βρίσκεται στην οδό Καυτατζόγλου, έχουν συγκεντρωθεί περίπου 40 άτομα, συγγενείς και φίλοι της 23χρονης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 25χρονος δήλωσε ότι είναι «σε πολύ άσχημη σωματική και ψυχολογική κατάσταση», ενώ ζήτησε να μεταφερθεί στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Υπενθυμίζεται ότι το έγκλημα σημειώθηκε τη δεύτερη μέρα του Πάσχα, όταν μετά από καβγά, χτύπησε την νεαρή κοπέλα, την στραγγάλισε και την πέταξε μέσα σε αρδευτικό κανάλι στην επαρχιακή οδό Κερκίνης-Λιβαδιάς. Στη συνέχεια ο δράστης, ο οποίος υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία, έβαλε φωτιά στα ρούχα της, ενώ την επόμενη μέρα το πρωί τηλεφώνησε στην αστυνομία και ομολόγησε την πράξη του.