Skip to main content

Στο σκαμνί ο ΠΑΟΚ για τα επεισόδια με ΠΑΣ στα Γιάννενα

Βάσει του κατηγορητήριου ο «Δικέφαλος του Βορρά» κινδυνεύει μόνο με πρόστιμο και όχι με τιμωρία αποκλεισμού της έδρας του.

Σε απολογία από το πειθαρχικό όργανο της Super League κλήθηκε ο ΠΑΟΚ, για τα όσα συνέβησαν στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Μετά τη δίωξη που ασκήθηκε στους «ασπρόμαυρους» από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, η ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης θα απολογηθεί ενώπιον του πρωτοβάθμιου πειθαρχικού οργάνου της Super League την ερχόμενη Πέμπτη (22/02). Βάσει του κατηγορητήριου ο «Δικέφαλος του Βορρά» κινδυνεύει μόνο με πρόστιμο και όχι με τιμωρία της έδρας του.

Η ανακοίνωση:

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία (για την Πέμπτη 22/02/2018 και ώρα 16:00) την παρακάτω ΠΑΕ.

Α) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 6706/16-2-2018 Πειθαρχική Δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε, κατά την ημερομηνία της 22ης-2-2018, ημέρα Πέμπτη, και ώρα 16:00."»