Skip to main content

Στο ψυγείο και ο Μπλάνας για τα λάθη στο ΠΑΟΚ - Βέροια

Ο παρατηρητής διαιτησίας Θάνος Νικολακόπουλος έβαλε χαμηλό βαθμό στον Μεσσήνιο ρέφερι για τις αποφάσεις του στον αγώνα της Τούμπας

Παραπέμπεται ο διαιτητής του αγώνα ΠΑΟΚ - Βέροια για την 21η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, Γιώργος Μπλάνας.

Ο παρατηρητής διαιτησίας Θάνος Νικολακόπουλος έβαλε χαμηλό βαθμό στον Μεσσήνιο ρέφερι για τις αποφάσεις του στον αγώνα της Τούμπας και θα μείνει εκτός ορισμών για λίγες εβδομάδες.

Συγκεκριμένα, ο Μπλάνας παραπέμπεται για δύο πέναλτι που δεν έδωσε, ένα σε κάθε ομάδα. Το πρώτο στο 19' με το σκορ στο 1-0, όταν ο Βαρέλα έσπρωξε τον Καπετάνο και μάλιστα θα έπρεπε παράλληλα να δει την κόκκινη κάρτα, από τη στιγμή που υπάρχει προφανής ευκαιρία για γκολ κι ο αμυντικός δεν πηγαίνει στη μπάλα. Επίσης ο παρατηρητής τού καταλογίζει ότι δεν είδε και το πέναλτι σε χέρι του Ασίγκμπα μέσα στην περιοχή μετά από σουτ του Πρίγιοβιτς.

Αντίθετα ο Νικολακόπουλος δικαιώνει τον διαιτητή στη φάση του πέναλτι που κέρδισε ο ΠΑΟΚ στο 42', μία φάση, ωστόσο, που ήταν πάρα πολύ δύσκολη, με τον Βασιλαντωνόπουλο να βρίσκει -έστω κι άθελά του- τον Ενρίκε επάνω στον βηματισμό του, με αποτέλεσμα να ανατραπεί ο Βραζιλιάνος.

Οι δύο βοηθοί, Βασιλόπουλος και Κωνστάντιος, δεν έχουν πρόβλημα με τη βαθμολογία τους.